Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 APU] 1.8 T Quattro 196,8KM 296,7 Nm Compsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek , ale padaka wyszła :blink:

:polew: :polew: :polew:

żarcik, kiedy dasz się karnąć swoim q ? :gwizdanie:

Opublikowano

jeb....nyyyyyy :kox:

fajna sztuka ci sie trafila :naughty: dbaj o nia :good:

Opublikowano

powtórzę to co ci mówiłem wcześniej liczyłem na więcej u ciebie obstawiałem że 2 z przodu będziesz miał bezproblemu :kox: ale i tak niejest źle teraz tylko zbierać na dalsze mody :gwizdanie:

:good::wink4:

Opublikowano

powtórzę to co ci mówiłem wcześniej liczyłem na więcej u ciebie obstawiałem że 2 z przodu będziesz miał bezproblemu :kox: ale i tak niejest źle teraz tylko zbierać na dalsze mody :gwizdanie:

:good::wink4:

i koło się zamyka, znowu trzeba zbierać na dalsze mody :gwizdanie:

Opublikowano

Pucek jest dobrze :good:

Opublikowano

gratki ziomek zajefajny wynik :good: :good: :good:

Opublikowano

znów się zacznie napinanie, dobrze, że 200 nie pękło bo to by dopiero było :evil: :evil: :evil:

jeszcze trochę dorezasz i ci dam dotknąć mojego znaczka z eSy :kox:

:hi:

Opublikowano

Dobry wynik Pucek, mimo, że nie ma tej ładnej dwójeczki na początku. :)

Dlaczego zrezygnowałeś z ITG na rzecz ori puchy?

Opublikowano

moja 6 letnia przepływka się wysrała :gwizdanie:

stożek miałem extra oddzielony, ale problem polegał na tym że nie miałem poprowadzonego napływu świeżego powietrza tzn miałem ale zbyt mało go się tam dostawało

dlatego też założyłem TIP pod puszkę + ori filtr i mam idealny dopływ powietrza :gwizdanie:

Opublikowano

No szkoda, że tej "dwójki" nie ma z przodu ale nie to żebym Cię podpuszczał Pucek... :wink4:

Opublikowano

No szkoda, że tej "dwójki" nie ma z przodu ale nie to żebym Cię podpuszczał Pucek... :wink4:

to go nie podpuszczaj fure ma :kox: i te 3KM nic by tu nie zmienily wazne ze sam zadowolony jest

Opublikowano

stożek miałem extra oddzielony, ale problem polegał na tym że nie miałem poprowadzonego napływu świeżego powietrza tzn miałem ale zbyt mało go się tam dostawało

dlatego też założyłem TIP pod puszkę + ori filtr i mam idealny dopływ powietrza :gwizdanie:

Rozumiem, ale szkoda, że do programu nie założyłeś jakieś wkładki - ITG czy chociaż Simoty.

Opublikowano

eee tam :)

3 konie to tam pikuś :>

zrobi się najwyżej przelot i na bank wpadną :gwizdanie:

ale czy dla 3 koni warto inwestować 1500 zł ? NIE, lepiej kasę odłożyć na gt2871r :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________

Rozumiem, ale szkoda, że do programu nie założyłeś jakieś wkładki - ITG czy chociaż Simoty.

wkładki jak i stożki odradzał mi Patryk z CompSportu :gwizdanie:

za przepływkę dałem kupę kasy więc nie mam zamiaru znowu jej spindolić :)

Opublikowano

Nie, e tam - wrzuciłbyś wkładkę za 100/250zł i wpadło by te 3-4km więcej... :chytry:

Opublikowano

tja...

Pucek, a tak w ogóle zakładając temat o Twoim APU wrzuciłbyś tu chociaż jedno zdjęcie z nim, co? :tongue4:

Opublikowano

tja...

Pucek, a tak w ogóle zakładając temat o Twoim APU wrzuciłbyś tu chociaż jedno zdjęcie z nim, co? :tongue4:

true, dawaj te z Avusami :kox:

Opublikowano

tja...

silnika? :decayed:

mogę wrzucić coś takiego:

PWDbS.jpg

Opublikowano

to go nie podpuszczaj fure ma :kox: i te 3KM nic by tu nie zmienily wazne ze sam zadowolony jest

Eeee tam diman... :wink4:
Opublikowano

no rowniez moje gratulacje :good: juz coraz blizej do 3 z przodu :kox: