Fryta Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam. Mam takie pytanko, czy da sie zmienic klamki z audi a4 po 2 lifcie na klamki z audi a4 po 1 lifcie?? Czy beda pasowały, czy trzeba bedzie cos przerabiac?? Z góry dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam
Patrykbor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 klamki po 1 lifcie są takie same jak przed liftem No chyba chodzi ci o te co mają roczniki po IIlifcie to tylko wymianka drzwi tak mi się wydaje bo rzeźby dużo by było
Mafia56 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Z tego Co pamietam to da sie to zrobic
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Z tego Co pamietam to da sie to zrobic Nie wiem jak ty to chcesz zrobić, jedynie przekładka drzwi '98 '00
Fryta Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 dzieki wielkie, ale w przekładke to sie nie bede bawił, musze jakos odnowic te co mam:) ale nie powiem, tamte jakos lepie mi sie podobaja<lol>
Kowi87 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Znalazłem jednego smiałka co zrobił przekładke Co nie zmienia faktu że lepiej całe drzwi przełożyć
lango Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 To już nie lepiej było by wymienić drzwi po II lifcie??
Pretor Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 A mi się bardziej podobają przed II liftem .
Rekomendowane odpowiedzi