Myster Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam Jak w temacie po wymianie klocków (klocki ok, przewody ok) świeci się na środkowym pulpicie pomarańczowy symbol hamulca. Czy z pozycji VAG da się to usunąć?? Proszę o krótką instrukcję jak się za to zabrać ze względu na moje pierwsze kroki w systemie VAG 311-2, Interfejs KKL Z góry dziękuję za odpowiedzi
antonio Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 klocki hamulcowe OK - jak mam to rozumieć?? ile mają grubości?? w B6 są czujniki starcia klocków i nawet gdy na klockach można jeszcze śmiało pojeździć to mogło przytrzeć czujnik i wywaliło ostrzeżenie na FISie a płyn hamulcowy??
Myster Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klocki hamulcowe są wymienione na nowe a poziom płynu jest OK
Myster Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klocki z czujnikami wystarczyło tylko podpiąć wtyczkę
antonio Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klocki z czujnikami wystarczyło tylko podpiąć wtyczkę czyli już po problemie, tak?
domjenick Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jak w temacie po wymianie klocków (klocki ok, przewody ok) świeci się na środkowym pulpicie pomarańczowy symbol hamulca. jesli wszystko dobrze podlaczone ,a na fisie dalej info o klockach-to przewod gdzies jest przetarty i jest przerwa,co powoduje taki komunikat na FISie
agoonzo Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 ja miałem też podobny problem,coś nie łączyło w kostce,po paru próbach odpinania i wpinania zadziałało i kontrolka zgasła i od tamtej pory mam spokój (8tys.km)
Rekomendowane odpowiedzi