Kowal Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Miałem dzis dziwną akcje. Jechałem sobie normalnie. Trochę cisnąłem. I jakdą juz na obrotach trochę ponad 3tys poczułem szarpnięcie, na desce zapaliły się prawie wszytki ekontroliki, zapaliły sie swiatła awaryjne i wyłączyła klima. Silnik nie zgasł. Po zatrzymaniu sie i odpaleniu auta ponownie wszystko było ok. VAG u mechanika nic nie pokazał. Miał ktos tak? Czy cos sie mogło wypiąć? Jakies zwarcie?
nc-nc Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kolego miałem u siebie na warsztacie podobną sytuacje. Klient też twierdził, że miał szarpnięcie i wszystkie kontrolki mu się zapaliły. Nie działała klima i wspomaganie. Jak wjechał na warsztat okazało się, że strzelił pasek ... nie działała pompa wspomagania oraz klima. Myślę, że u Ciebie pasek nie strzelił bo byłoby to widoczne gołym okiem. Dziwne, że VAG nic nie pokazał.
Kowal Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pasek rozrządu? Ja miałem rozrząd wymieniany 30tys temu więc powinno być wszystko ok. U mechanika podpinali mnie do "Polskiego VAGa" i mówili, że nie ma błędów. Chyba, że ten VAG to gówno warty. ALe od tamtej pory to się nie powtórzyło.
nc-nc Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie pasek rozrządu ... tlyko pasek od pompy wspomagania ... na tym samym pasku jest spreżarka od klimy z tego co pamietam. Pasek wielorowkowy.
Kowal Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klima i wspomaganie działają ok więc to raczej nie to. Zastanawiałem się czy to możliwe, że jakaś elektryka miała zwarcie albo przez chwilę coś nie łączyło.
Flyer Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wraz z tym szarpinieciem straciles moc?
filip1001 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 U mechanika podpinali mnie do "Polskiego VAGa" i mówili, że nie ma błędów. Chyba, że ten VAG to gówno warty. Możliwe, że ten Vag gówno wart.
antonio Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Vagowali wszystko?? silnik, licznik itp??
Kowal Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wraz z tym szarpinieciem straciles moc? Na moment tak jakby straciłem. Ale sam już nie wiem bo chyba poprostu zdjąłem nogę z gazu. Później i do tej pory jest wszystko git. [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 14:21_________________________________________________ Vagowali wszystko?? silnik, licznik itp?? Raczej tak. Ogólnie po wszystkim przelecieli.
nc-nc Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 pewnie nie wszystko nie wierze że nic nie pokazało.
Rekomendowane odpowiedzi