jozek726 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Audi A4 TDI 110km Lift Wyposażenie: -pakiet chrom -pakiet dod. ośwetlenia wnętrza -navi + -fis -podgrzewane fotele :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: -climatronik -podłokietnik -elektryczne szyby -domykanie szyb z pilota -elektryczne i podgrzewane lusterka -scyzoryk ____________________________________________________________________________ Plany: -zderzak S4 -gril RS4 - będzie s4 -xenony -emulator pod navi -ciemne szybki - opony na alusy :> -ringi na zegary -kierownica S4 -polerka końcówki wydechu -fis (podłączyć do końca) -gleba 1BE -20mm -bose :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co dalej to czas pokażę autko obecnie na zimowych oponach ale aluski są i czekają na okopki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Auto świerzo po kąpieli Wnętrze: Nowa kiera S4 S4 Gril :naughty:
Fifiński Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Super fura, i dobre wypasy w środku (też chce ;( )
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 myślałem zeby chociaż wstawić sam przycisk esp odrazu lepiej wyjrzy
mrogal Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 no niezly pomysl, bo tak to łyso tam jest jakos niech wstawi funk
Michał Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 niezły wypas i jedyne słuszne 17" dokładnie na taką polowałem...
rafalekx Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Brzydkie to, brzydkie felgi, brzydki licznik i ogólnie paskuda w dodatku czarne i murzyńskie tragedii nie ma Graty fury Uważaj na dekielki od felg Bo ja musiałem dokupić i teraz będę je woził w kuferku, żeby znowu się komuś nie spodobały Albo przypierd#lę je jakimś solidnym klejem Powodzenia w modach A no i zrób coś z zawiasem, bo do tych 17'' trzeba minimum -20 (1BE) lub najlepiej 30/40
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 no niezly pomysl, bo tak to łyso tam jest jakos niech wstawi funk wstawie esp ładnie podświetle i bedzie bajer a gleba jest konieczna jak dojdą alusy, narazie na tych zimówkach przelece zime
keżor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie ma to jak sobie z rana wejść w murzynka i sobie pojeździć :polew: a co do auta to do planów dopisz chip , bo felga z S4 waży 13kg i auto troche zwolni na nich :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 no myślałem też o chipie, mam takiego gościa niedaleko co zna sie dobrze na tym i myślę ze jak będzie $$$ to sie do niego zgłoszę :gwizdanie:
Nowek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Noo naprawdę fajniutka, nie ma to jak czarny!! Zazdroszcze navi!!!! Życze jak najszybszego zrealizowania modów!
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Noo naprawdę fajniutka, nie ma to jak czarny!! Zazdroszcze navi!!!! Życze jak najszybszego zrealizowania modów! mi sie widzi taki audi zielone navi fajna rzecz fajnie wygląda jeszcze emulator musze sobie dokupić i bedzie gitara
The_Dzejms Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 gleba i 18 zoll na wiosne i będzie gitarra
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 koniecznie gleba jeszcze jakieś fajne foty trzeba porobić ale pogoda kiepska szukam jeszcze tej nakładki w drewnie koło gałki zmiany biegów na 2din jak by ktoś wiedział o takiej to proszę pisać na pewno wezmę
The_Dzejms Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie pasuje to ...chyba że całą deskę masz w drewnie oryginalnie
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie widziałeś deski na fotce u mnie? mam deske w drewnie ale brakuje tego koło zmiany biegów (nie wiem jak to sie fachowo nazywa)[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 18:47_________________________________________________to ta fotka robiona przy wprowadzaniu samochodu i to jeszcze telefonem więc sory za jakość
Michał Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 może się czepiam... ale czemu navi tak odstaje? :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 może się czepiam... ale czemu navi tak odstaje? :gwizdanie: juz Ci kolego tłumacze odstaje troche ponieważ nie jest do końca wciśnięta dlatego ze niedługo mam zamiar kupić emulator do niej i nie chce miec problemów z montarzem a dokładnie wyciągnięciem navi, bo jest to trochę skaplikowane mimo ze na sie nawet te kluczyki, bo mam takie z allegro i niezbyt były przydatne przy wyciąganiu starego radia;)
Michał Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 może się czepiam... ale czemu navi tak odstaje? :gwizdanie: juz Ci kolego tłumacze odstaje troche ponieważ nie jest do końca wciśnięta dlatego ze niedługo mam zamiar kupić emulator do niej i nie chce miec problemów z montarzem a dokładnie wyciągnięciem navi, bo jest to trochę skaplikowane mimo ze na sie nawet te kluczyki, bo mam takie z allegro i niezbyt były przydatne przy wyciąganiu starego radia;) no i gra boli mnie jeszcze tylko ten chrom w grilu ...ale Tobie się ma podobać
Rekomendowane odpowiedzi