Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wymianę telefonu interesują mnie tylko Nokie i to takie z mocną baterią. Zaproponowano mi E52 i N85. Chcę wziąć tę drugą, miał ktoś ją w rękach? Jakie wrażenia z użytkowania?

Opublikowano

Ja mam w domciu, bo żona właśnie wymieniła. Powiem tak - do mojej E75 pod względem designu i wykonania się nie umywa :thumbdown: niby to wszystko stabilne i mocne, ale jednak jakoś kołkowato chodzi.

Aparat tradycyjnie do dupska można sobie wsadzić - przy poprzedniku N80, zdjęcia z N85 wyglądają zwyczajnie słabo (bo już nie wypada powiedzieć KIBEL).

Żona ma go jakieś 4 miesiące może, a już cały klekocze, jakby miało mu coś odpaść.

Gdyby nie to, że był za 1pln, to za nic w świecie bym go nie wziął.

Opublikowano

mówisz o Nokiach z Symbianem, więc wnioskuję, że interesują Cię smartfony. dali Ci w ofercie HTC? jeżeli tak, nawet jeżeli są sporo droższe, warto się zastanowić.

żeby nie było - sam używam tylko Nokii (po kolei były 6310i, E50, E51, 6300, 6650 i obecnie E66) i mocno się zastanowię czy kiedykolwiek jeszcze kupię telefon tej marki.

Opublikowano

a ja polecam n86 w koncu fajna obudowa zmetalowymi akcentami w miare dobry aparat... aczkolwiek zrezygnowalem z niej na rzecz iphone 3gs... niby zamkniety system ale poradzilem sobie i co chce to mam:) pozdrawiam

Opublikowano

N85 wycofano z oferty. Chyba się sypały.

Wzięliśmy E52 fajny telefon i trafił w potrzeby mojej żony.

:hi: