Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Prośba o analizę logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YblL9.jpg

YbqKr.jpg

YbvJJ.jpg

Opublikowano

Zrób normalne logi z tych mało się da wyczytać. Prawdopodobna dziura w w dolocie.

Opublikowano

sorry jak normalne bo to jeden z klubowiczow mi zrobil :P

Opublikowano

Do sprawdzenia :

- szczelnosci ukladu dolotowego ( sprawdz krotki lacznik pomiedzy kolektorem ssacym, a plastikową rurą dolotową)

- szczelnosc wezykow ukladu podcisnienia

Pozdrawiam

Opublikowano

sorry jak normalne bo to jeden z klubowiczow mi zrobil :P

... to powiedz mu aby się doszkolił w robieniu logów :>

Opublikowano

sprawdzalem wezyki i szczelnosc i nic nie znalazlem zadnej dziury i niewiem co z tym autem robic :wallbash:

Opublikowano

jest napewno... słabo szukałeś :wink4:

Opublikowano

w filtrze powietrza nie zalęgły się szczury?

Opublikowano

dzisiaj filtr powietrza wymieniłem ale żadnej różnicy nie czuć dzisiaj jadę do rodzinki na dwa dni to nie będę mógł jeszcze raz obejrzeć ale zobaczę czy niema dziury :P naj wyżej w piątek jeśli klubowicz będzie chciał mi zrobić jeszcze raz logi o się zobaczy czy coś się zmieniło :P bo widzę ze wcześniejszy mechanik mi co nieco fuszerkę odjebał bo np trójnika co idzie do czujnika ciśnienia n75 nie było tylko było inaczej podłączone ale jak założyłem inny trójnik i dobrze podpiąłem tez nie czuć różnicy

sorki jak trochę nie zrozumiale napisałem ale za dużo piw dzisiaj wypiłem :> :> :> :> :> :>

Opublikowano

sorki jak trochę nie zrozumiale napisałem ale za dużo piw dzisiaj wypiłem

widac...

Opublikowano

hehe no i ogladalem jeszcze raz dziury doslownie nigdzie nie widac ani nie czuc :)))[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 19:09_________________________________________________jutro to chyba pojadę gdzieś do jakiegoś diagnosty żeby sprawdził co się z autem stało bo tak dłużej nie mogę jeździć :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 19:11_________________________________________________czesc chlopaki dziekuje za pomoc i przyczyna znaleziona zatkany katalizator :tongue4: :tongue4: temat mozna zamknac :PP