sebo77 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Czesc wszystkim prosze o kolejna pomoc. Moje audi kopletnie mi sie sypiem,mam problem z moca autko niby sie zbiera ale dopiero od wysokich obrotow wogole nie ciagnie od dołó,no i te wibracje na calej karoseri normalnie czuc mruwki w nogach.I zauwazylem ze nie kopci wogule jak na disla przystalo zero czarnego dymu jak mu przygazuje, turbina chodzi wimienilem plecionke i wywalilem kata i silnik glosno pracuje twardo.Co to moze byc mam juz dosyc audi a4 strasznie mi czysci kieszeń.Pozdrawiam I jeszcze jedno gdy jade naprzyklad na 2 albo 3 biegu na minimalnej predkosci ale po ruwnym trzepie cala buda.
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 zacznij od sprawdzenia czy nie masz pozrywanych poduszek pod silnikiem i skrzynią
Radziu Audi A4 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 wymieniałeś moze rozrząd?? moim zdaniem, to wina przestawionego rozrządu. Brak mocy, i twarde chodzenie auta.
Gość tomcu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Czesc wszystkim prosze o kolejna pomoc. Moje audi kopletnie mi sie sypiem,mam problem z moca autko niby sie zbiera ale dopiero od wysokich obrotow wogole nie ciagnie od dołó,no i te wibracje na calej karoseri normalnie czuc mruwki w nogach.I zauwazylem ze nie kopci wogule jak na disla przystalo zero czarnego dymu jak mu przygazuje, turbina chodzi wimienilem plecionke i wywalilem kata i silnik glosno pracuje twardo.Co to moze byc mam juz dosyc audi a4 strasznie mi czysci kieszeń.Pozdrawiam I jeszcze jedno gdy jade naprzyklad na 2 albo 3 biegu na minimalnej predkosci ale po ruwnym trzepie cala buda. [/quot zacznij od sprawdzenia czy nie masz pozrywanych poduszek pod silnikiem i skrzynią e]Niestety to raczej też będzie kosztowne bo jak nie wymienisz to się raczej nie dowiesz na 100 %. Pasek rozrządu zmieniałeś ??
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dlaczego miało by go to kosztować? mocna brecha + kanał + ktoś do pomocy i ruszamy silnikiem
Gość tomcu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dlaczego miało by go to kosztować? mocna brecha + kanał + ktoś do pomocy i ruszamy silnikiem Teoretycznie tak. U mnie na jednej poduszce widać takie sznity oleju, które się raczej nie dają sczyścić i chyba ta poduszka jest do wymiany. U mnie powodem drgań było złącze elastyczne. Po wymianie nastąpił znaczna poprawa ale minimalnie czuje silnik na biegu jałowym ale ani nie terapie kierą ani lewarkiem. Musze jeszcze te poduchę wymienić i zobaczę. Mi też wydaje się że motor troszkę twardo i głośno chodzi i dlatego jestem tym wątkiem zainteresowany.
Radziu Audi A4 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 sugerujesz przeskoczenie paska? nie wiem, moze przeskoczenie, albo złe ustawienie rozrządu. spotkałem się już z takim czyms, że silnik chodzil bardzo twardo, metalicznie i go strasznie trzęsło.
SoMeS Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 może tak być no ale poczekajmy na wypowiedź zainteresowanego
rookie Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Panowie, co wy wszyscy ostrzeżeni jesteście? Co się dzieje? Rozbieraliście się w parku czy jak?
SoMeS Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Panowie, co wy wszyscy ostrzeżeni jesteście? Co się dzieje? Rozbieraliście się w parku czy jak? więcej takich postów to też będziesz
sebo77 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Rozrzad wymienialem jakies 10 000 km temu autko na zimnym czy cieplym silniku pali na dotyk.Niewiem juz niemam pojecia.
Gość tomcu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Rozrzad wymienialem jakies 10 000 km temu autko na zimnym czy cieplym silniku pali na dotyk.Niewiem juz niemam pojecia. Przed zmianą rozrządu też tak było ?
Rekomendowane odpowiedzi