EnDrIu` Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Panowie czy to jest zbiorniczek do AJMa? Czy AJM ma zbiorniczek na tylne i przednie spryskiwacze maja wspolny zbiorniczek?
Grzegorz76 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jeden zbiornik obsługuje przednie i tylne wycieraczki. Nie wygląda to jak zbiornik od AJM w etce jest inny. Przeczytaj jaki ten zbiornik ma numer a powiem Ci od czego jest...
EnDrIu` Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jeden zbiornik obsługuje przednie i tylne wycieraczki. Nie wygląda to jak zbiornik od AJM w etce jest inny. Przeczytaj jaki ten zbiornik ma numer a powiem Ci od czego jest... Hej chciałem Ci wysłac PW ale masz pelna skrzynkę, więć pisze tutaj.czesc! A moglbys mi zrobic printscreen ekranu na etce gdzie widac zbiorniczek do AJM? Gosciowi od czesci nie chce sie sprawdzic nr zbiorniczka. Ktos mi podpowiedzial, ze zbiorniczek do mojego jest taki jak ten: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=819488855 Moglbys porownac? Bylbym wdzieczny
Grzegorz76 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jeden zbiornik obsługuje przednie i tylne wycieraczki. Nie wygląda to jak zbiornik od AJM w etce jest inny. Przeczytaj jaki ten zbiornik ma numer a powiem Ci od czego jest... Hej chciałem Ci wysłac PW ale masz pelna skrzynkę, więć pisze tutaj.czesc! A moglbys mi zrobic printscreen ekranu na etce gdzie widac zbiorniczek do AJM? Gosciowi od czesci nie chce sie sprawdzic nr zbiorniczka. Ktos mi podpowiedzial, ze zbiorniczek do mojego jest taki jak ten: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=819488855 Moglbys porownac? Bylbym wdzieczny Więc tak..., wszystko chyba zależy od tego czy auto jest wyposażone w układ do mycia reflektorów... To jest numer zbiornika auta wyposażonego w układ mycia reflektorów Tutaj jest numer zbiornika auta bez spryskiwania reflektorów. Jak widać różnią się strasznie i teraz nie wiem czy to tylko Etka uprościła sobie sprawę czy te zbiorniczki różnią się od siebie, w co wątpię bo poniżej jest pokazany numer zbiornika z pierwszego screena z układem spryskiwania, który na 1 screenie wygląda całkiem inaczej Wg mnie to będzie ten zbiornik z allegro...ale 100% nie daję Pozdrawiam.
Cristoforo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 http://www.moto.allegro.pl/item854071714_audi_a4_b5_lift_zbiornik_zbiorniczek_spryskiwaczy.html prosze bardzo tak wyglada zbiornik spryskiwaczy do polifta czyli także do AJM ja u siebie mam takie na dwie pompki
janjazda Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 http://www.moto.allegro.pl/item854071714_audi_a4_b5_lift_zbiornik_zbiorniczek_spryskiwaczy.html prosze bardzo tak wyglada zbiornik spryskiwaczy do polifta czyli także do AJM ja u siebie mam takie na dwie pompki dokładnie mam taki sam zbiornik
Cristoforo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 zbiornik AJM ma 4.5 litra i ma jedna wspolna pompke na przednia szybe i na tylna szybe plus dodatkowa pomka na xenon, masz juz tam specjalne miejsce tylko trzeba zrobić dziure i kupić pompke z uszczelka w ASO
janjazda Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 a wiecie koledzy czy da się zdemontować ten poliftowy zbiornik bez ściągania zderzaka?? bo miałem letni płyn i gdzieś go przyłapało ;(
Cristoforo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 a wiecie koledzy czy da się zdemontować ten poliftowy zbiornik bez ściągania zderzaka?? bo miałem letni płyn i gdzieś go przyłapało ;( oczywiscie ja to robiłem setki razy
janjazda Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 a wiecie koledzy czy da się zdemontować ten poliftowy zbiornik bez ściągania zderzaka?? bo miałem letni płyn i gdzieś go przyłapało ;( oczywiscie ja to robiłem setki razy super, a w ogóle trzeba coś dodatkowo odkręcać??
Cristoforo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 odkręcasz kilka śrub z nadkola przedniego odchylasz go odkrecasz 3 śruby montujace zbiorniczek (najlepiej jak jest pusty mniejsze ryzyko czegoś urwania) i delikatnie wyjmujesz i to wszystko
janjazda Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 odkręcasz kilka śrub z nadkola przedniego odchylasz go odkrecasz 3 śruby montujace zbiorniczek (najlepiej jak jest pusty mniejsze ryzyko czegoś urwania) i delikatnie wyjmujesz i to wszystko ok, dzięki wielkie będę się musiał za to zabrać, bo nie słychać w ogóle żeby pompka pracowała
Rekomendowane odpowiedzi