PrzemoCK Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 To ta za 46k.Całkiem ładna-nie za tanio :shocked: tak to moje, biorąc tyle, akurat nie tracę i nie zarabiam prawie nic...a jakby wliczyć czas i nerwy to jeszcze dokładam do tej transakcji. Jednak jak mysle o potencjalnych możliwościach i niespodziankach w przyszlosci, to niestety ale juz 2 noce nie spałem;-P dziś troche lepiej, ale przed wyjazdem do pracy wcale ochoczo nie leciałem odsniezac furki:-)
koziol1990 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Koledzy nie chce zakladać watka nowego ale przymierzam sie do wymiany auta na a6 badz 530d i chciałbym sie zorientować ile moge dostać za moje B7 podaje specyfikacje: Audi a4 B7 Avant BPW Skrzynia manualna Rocznik 10/2005 Rzeczywisty przebieg 163 tyś km, auto serwisona do dnia dzisiejszego w serwisie niemieckim,posiadam wszystkie faktury za wymianę oleju itd Auto nie bite lecz przetarte było nadkole prawe nie zauważyłem słupka w hamburgu i tak niefartownie przetarłem Wyposażenie raczej standardowe: Fis Podgrzewane fotele Tempomat Grzane stołki
malik Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Koledzy nie chce zakladać watka nowego ale przymierzam sie do wymiany auta na a6 badz 530d i chciałbym sie zorientować ile moge dostać za moje B7 podaje specyfikacje: Audi a4 B7 Avant BPW Skrzynia manualna Rocznik 10/2005 Rzeczywisty przebieg 163 tyś km, auto serwisona do dnia dzisiejszego w serwisie niemieckim,posiadam wszystkie faktury za wymianę oleju itd Auto nie bite lecz przetarte było nadkole prawe nie zauważyłem słupka w hamburgu i tak niefartownie przetarłem Wyposażenie raczej standardowe: Fis Podgrzewane fotele Tempomat Grzane stołki A jaka jest różnica pomiędzy podgrzewanymi fotelami i grzanymi stołkami?
koziol1990 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 szybko pisałęm i 2 razy to samo napisałem ale inaczej. Czepiasz sie malik
augustA4 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Koledzy nie chce zakladać watka nowego ale przymierzam sie do wymiany auta na a6 badz 530d i chciałbym sie zorientować ile moge dostać za moje B7 podaje specyfikacje: Audi a4 B7 Avant BPW Skrzynia manualna Rocznik 10/2005 Rzeczywisty przebieg 163 tyś km, auto serwisona do dnia dzisiejszego w serwisie niemieckim,posiadam wszystkie faktury za wymianę oleju itd Auto nie bite lecz przetarte było nadkole prawe nie zauważyłem słupka w hamburgu i tak niefartownie przetarłem Wyposażenie raczej standardowe: Fis Podgrzewane fotele Tempomat Grzane stołki A jaka jest różnica pomiędzy podgrzewanymi fotelami i grzanymi stołkami? grzane stołki szybciej grzeja jak podgrzewane fotele
koziol1990 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 teraz każdy będzie to wypominał, mała pomyłka a robią z siebie filozofów. augustA4 popatrz na swój profil a nie czepiaj sie innych, od kiedy to Wrocław jest w województwie łódzkim? chyba musieli go przenieść
OLO_GDA Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 to tak zeby wiecej wyposazenia było pewnie na allegro sie moze rozpisac. Fis tempomat grzane stołki, komputer pokladowy podgrzewane fotele crouise control wskaznik spalania i zasiegu automatyczne utrzymywanie predkosci :polew: od razu auto lepiej wypasione nie obrazaj sie kolego:0 to tak zeby bylo wesolo przeciez ;]
augustA4 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 teraz każdy będzie to wypominał, mała pomyłka a robią z siebie filozofów. augustA4 popatrz na swój profil a nie czepiaj sie innych, od kiedy to Wrocław jest w województwie łódzkim? chyba musieli go przenieść pocztytaj sobie kolego dobrze miejsce podytu a województwo. Tak sie składa że pochodze z woj. łódzkiego a mieszkam we wroclawiu Co sie tak pieklisz? Musi byc troszke śmiesznie bo na dworze zimno :>
koziol1990 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ostatniego posta napisałem na tym forum i kończę z tym forum.Coraz gorzej się dzieje tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi