Zmija Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 wracajac z trasy w pewym momecie zauwazylem straszny spadek mocy... auto zaczelo troche kopcic i zauwazalne bylo to ze turbo nie dziala i jezdze SDi ..;/ w czasie wciskania pedalu gazu slyszach bylo wist powietrza w kratkach nawiewu wewnatrz auta...;/ mial ktos tak:>? jak mysliscie to turbno? jak tak to ladny prazen na swieta mi moja mala zrobila... [mod]uzupełnij profil o rodzaj silnika[/mod]
Grzesiek234 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 wygląda na dziurę w dolocie , sprawdź przewody gumowe
quadysz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 j.w. a na jaki kolor dymilo? przy dziurze w dolocie powinno chyba na czarno
Zmija Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 no na czarno dymilo wlasnieee...
kubson Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 no to dziura w dolocie na 100%. poszukaj na forum było o tym sporo. przejrzyj węze te od turbo gumowe ktorys pęknoł albo sie wypioł
Zmija Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 dzieki:) mam nadzieje ze to to koszty weza napewno nie takie jak turbo he:) jutro sie wszystko sprawdzi aaa jeszcze mialbym jedno pytanie czy moge tym autem bez obaw wrocic sobie do domu zblizaja sie swieta i wypadaloby sie pojawic a niechce robic u zadnego mechanika gdzie teraz jestem bo mam swojego zaufanego dobrego mechanika u siebie?
szyku Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 miałem ten problem co prawda w a4 b5..tylko heh przez jakiś czas szukałem usterki... dymił na czarno jechać nie chciał po prostej więcej niż 150/160( przy małych oporach wiatru miało się to 160:D )... cudowne ozdrowienie nastąpiło po wymianie przewodu gumowego ... troszkę zajęło mi wykrycie usterki ale oprócz braku mocy i większym spalaniu żadnych dodatkowych problemów nie było.. po Wymianie wiadomo..szok... Audi Żyje !
Rekomendowane odpowiedzi