slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 bo myślałem żeby wstawić, w maskę podgrzewane,ori, a pod machę te z paska, i na lato przekładka
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 trzeba by zrobić fotke tych sprysków zdemontowanych już
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 no właśnie o to mnie chodzi , ja nie mam teraz nawet czasu gdziekolwiek podjechać , ale może jak się zrobi coś luźniej to się obada sprawę
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dobra zerknałem na Etke Tak wygląda układ w polifcie A4 A tak w passku
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dobra zerknałem na Etke Tak wygląda układ w polifcie A4 A tak w passku w sumie nie widać różnicy, a dasz radę sprawdzić jak jest cenowo :gwizdanie:, no i dalej nie wiem jakby to miało wyglądać przy przedlifcie, jutro po pracy obadam maskę jak to wygląda, i coś się wykombinuje
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dobra zerknałem na Etke Tak wygląda układ w polifcie A4 A tak w passku w sumie nie widać różnicy, a dasz radę sprawdzić jak jest cenowo :gwizdanie:, no i dalej nie wiem jakby to miało wyglądać przy przedlifcie, jutro po pracy obadam maskę jak to wygląda, i coś się wykombinuje u gajosa podgrzewana 69zł brutto
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dobra zerknałem na Etke Tak wygląda układ w polifcie A4 A tak w passku w sumie nie widać różnicy, a dasz radę sprawdzić jak jest cenowo :gwizdanie:, no i dalej nie wiem jakby to miało wyglądać przy przedlifcie, jutro po pracy obadam maskę jak to wygląda, i coś się wykombinuje u gajosa podgrzewana 69zł brutto jedna?
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dobra zerknałem na Etke Tak wygląda układ w polifcie A4 A tak w passku w sumie nie widać różnicy, a dasz radę sprawdzić jak jest cenowo :gwizdanie:, no i dalej nie wiem jakby to miało wyglądać przy przedlifcie, jutro po pracy obadam maskę jak to wygląda, i coś się wykombinuje u gajosa podgrzewana 69zł brutto jedna? no tego niewiem czy to komplet czy sztuka no ale cena jak zwykla gorsza w porównaniu w przeróbkach w B6
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dobra zerknałem na Etke Tak wygląda układ w polifcie A4 A tak w passku w sumie nie widać różnicy, a dasz radę sprawdzić jak jest cenowo :gwizdanie:, no i dalej nie wiem jakby to miało wyglądać przy przedlifcie, jutro po pracy obadam maskę jak to wygląda, i coś się wykombinuje u gajosa podgrzewana 69zł brutto jedna? no tego niewiem czy to komplet czy sztuka no ale cena jak zwykla gorsza w porównaniu w przeróbkach w B6 za komplet to jeszcze spoko, ale za sztuke , trzeba będzie szukać jakiejś używki
patrykknitter Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 i jak udało sie komuś coś z tymi spryskiwaczami? mam takie jeszcze jedno pytanie czy wie ktoś może jak zdemontować ten pierwszy spryskiwacz przedniej szyby bo coś słabo mi z niego leci płyn i chciał bym go przedmuchać, igiełka nic nie daje, a z tego 2 leci jak glupie:)
Patrykbor Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Dobra zerknałem na Etke Tak wygląda układ w polifcie A4 A tak w passku w sumie nie widać różnicy, a dasz radę sprawdzić jak jest cenowo :gwizdanie:, no i dalej nie wiem jakby to miało wyglądać przy przedlifcie, jutro po pracy obadam maskę jak to wygląda, i coś się wykombinuje u gajosa podgrzewana 69zł brutto jedna? popytajcie tu o cenę http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164085.15może mieć niezłe ceny Ja kupowałem listwy drzwiowe i zaskoczył mnie ceną na plus
Arturoo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Odgrzeję kotleta,podgrzewane spryski mgiełkowe do B5 polifta podejdą z paska polifta ?Dobrze zrozumiałem? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Odgrzeję kotleta,podgrzewane spryski mgiełkowe do B5 polifta podejdą z paska polifta ?Dobrze zrozumiałem? :gwizdanie: sprawa do końca nie sprawdzona, ale myśle że do polifta da rade zrobic przeszczep
Arturoo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wolałbym wiedzieć czy ktoś robił,próbował,udało mu się ...... :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wolałbym wiedzieć czy ktoś robił,próbował,udało mu się ...... :gwizdanie: póki co nie widziałem zeby ktoś sie tym chwalił
manny90 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tak się składa, że w domowej flocie mam Skodę Octavię I, tam też jest mgiełka, spryski montowane pod maską (jak w B5 po lifcie). Jak będę w domu to cyknę fotę, ale podejrzewam, że będą takie same jak w passacie... Dziwna sprawa, że w Audi tych sprysków nie montowali...
manny90 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Cyknę wieczorem. Może nawet pokombinuję i spróbuję przełożyć do siebie. Koszt zerowy, a będzie pewność. Tylko muszę sprawdzić do mojej przedliftowej maski podejdą...
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Hmmmm ,moja maska jest poliftowa ,więc zupełnie inne spryski mamy i nic mi nie da Twoje porównanie. Chyba ,że w autku ,w którym będziesz robił fotki spryski są montowane jak u mnie :gwizdanie: .
manny90 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Hmmmm ,moja maska jest poliftowa ,więc zupełnie inne spryski mamy i nic mi nie da Twoje porównanie. Chyba ,że w autku ,w którym będziesz robił fotki spryski są montowane jak u mnie :gwizdanie: . Tak jak mówię, w skodzie są montowane pod maską, jak w polifcie. Więc fotki zrobię. A to że chce spróbować wsadzić do siebie to inna sprawa, ale jeśli jest taka jak na zdjęciu i mocowania są, to pewnie o do przedlifta nie będzie problemu:
Rekomendowane odpowiedzi