otto18 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Nie wymieniłem płynu i stało się - spryskiwacze zamarzły , to od szyb już ogarnąłem , ale nie wiem jak poradzić sobie z tymi od xenonów?? Mieliście podobne problemy?? Bo jak dzisiaj jechałem to tak dziwnie mało było widać ,bo brudne klosze były , więc przydałoby się żeby te spryski mi działały
miksson Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Może przymarzły zaślepki, u mnie tak miałem, płyn nie zamarzł natomiast przymarzły te zaślepki w zderzaku Na szczeście jutro już odwilż
Madas Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja miałem to samo .... klapki przymarzły ale w garażu odmarzły
otto18 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 No w sumie to słychać tak jakby tą pompkę , tylko za cholerę się nie chcą spryski wysunąć
mcm Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 gorąca woda pomaga [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:38_________________________________________________mnie ostatnio pompka zamarzła, 3 litry gorącej wody pomogło
miksson Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Z polewaniem zderzaka gorącą wodą na mrozie to lepiej uważać , chyba że w garazu ogrzewanym
Rekomendowane odpowiedzi