letallec Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Gonie Ciebie w ilosci zaliczonych ... Nie bede na poczcie w najblizszym czasie, wiec moze byc zwrot do nadawcy
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Gonie Ciebie w ilosci zaliczonych ... Nie bede na poczcie w najblizszym czasie, wiec moze byc zwrot do nadawcy
Bart-S Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Nie wiem czy w dobrym wątku piszę... Pewnie już to zrobiliście a jeśli nie - prosze o skreślenie mnie z listy zlotu Rozmawiałem dziś w pracy ze swoim szefem - do wielkanocy wszystkie weekendy mam pracujące. Nie ma szans abym dostał wolne lub sie zamienił ;( Przepraszam za niepotrzebne blokowanie listy... Pozdro!
david_n Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Ja niestety też na 100% wiem juz ze nie jade. Kalendarz mi sie uaktualnil i mam wtedy rundke do Torunia :/ http://www.zawodysamolotowe.pl/userfiles/file/pliki%20do%20pobrania/Kalendarz.pdf
jarko Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 Tomeks - mozesz jeszcze mieć plakietke "Poziek" Nie może
poziek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Tomeks - mozesz jeszcze mieć plakietke "Poziek" Nie może :naughty: :kox:
zlota1977 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Hej sprawy się mają tak że wypadł mi w pon wyjazd do SZwecji i troche tam pobęde także na zlota nie dam rady przyjechać niestety!!!!! jak by był ktoś chętny to oddam swoje miejsce z osobą towarzyszącą :>
lukaszr Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 jak by był ktoś chętny to oddam swoje miejsce z osobą towarzyszącą :> Razem z osobą towarzyszącą ??? Oferta ciekawa. Szkoda, że nie możesz jechać, ale obiecujemy, że Twoją osobą towarzyszącą się zajmiemy bez różnicy z kim przyjedzie :naughty:
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 jak by był ktoś chętny to oddam swoje miejsce z osobą towarzyszącą :> Razem z osobą towarzyszącą ??? Oferta ciekawa. Szkoda, że nie możesz jechać, ale obiecujemy, że Twoją osobą towarzyszącą się zajmiemy bez różnicy z kim przyjedzie :naughty: :evil:
zlota1977 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 osobą towarzyszącą miał być facet także... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 osobą towarzyszącą miał być facet także... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak dobrze że się na to nie pisałem
lukaszr Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 osobą towarzyszącą miał być facet także... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Założyłem od razu, że bierzesz koleżankę ... trudno ... jednak po przemyśleniu uważam, że osoba towarzysząca nie jest już potrzebna :polew:
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 osobą towarzyszącą miał być facet także... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak dobrze że się na to nie pisałem tutaj możesz ściemniać ............ale Twoje propozycje na PW mówią coś innego :gwizdanie:
poziek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 osobą towarzyszącą miał być facet także... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: także cieszymy się, że nie przyjedziecie
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 osobą towarzyszącą miał być facet także... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: także cieszymy się, że nie przyjedziecie :polew:
Kowal Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 pany tak się zastanawiam. alko jest w cenie zlotu czy trzeba coś brać do bagażnika ?
Kowal Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 sie weźmie a jak to jest z tym czasem wolnym. jeśli się ktoś nie zapisze na moczenie pisiora czy sanki to zostaje spacer lub zalewanie szyji? jak to wyglądało w tamtym roku?
Tukan Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Dokaladnie pimpong,picie,spacer,spanie,internet...itp
Rekomendowane odpowiedzi