miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a swoją drogą to mieliśmy go wziąć z zaskoczenia a tak spartoliłeś akcje co się Mirka wystraszy i nie będzie chciała stanąć do zawodów Mirka da radę, spuści z barów i klaty trochę powietrza, bo będzie mniejszy opór i może stawać do realizacji :naughty: no mam nadzieję, że nie zmięknie i nie popuści :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: może jakieś nagrody ustalimy ? proponuję aby organizatorzy za pierwsze miejsce wręczyli buteleczkę cytrynówki :gwizdanie: oczywiście proszę mi ją dostarczyć do VIP-roomu na poddaszu nie licz, że Ci odpuszczę - publiczy łomot Ci spuszczę i tyle [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:40_________________________________________________ proponuję aby organizatorzy za pierwsze miejsce wręczyli buteleczkę cytrynówki :gwizdanie: Miron w Pile też miał postawić butelkę wódki, a co przyniósł to wszyscy widzieli więc lepiej określ pojemność obiecałem postawić i postawiłem - a że nie wiedzieliście jak się do tego zabrać to już nie moja wina[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:41_________________________________________________ Miron w Pile też miał postawić butelkę wódki, a co przyniósł to wszyscy widzieli więc lepiej określ pojemność dla Mireczki małpkę (starczy my na 3 lata) rozpiłem się ..............żebyś mnie na sylwestra widział :gwizdanie: Tyskie x 1 Żywiec x 2 i szampan ( chyba z 2 lampki nawet )...........................stary jazda na drugi dzień była niezła....................choć Dorota mówi, że to już był trzeci dzień
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a swoją drogą to mieliśmy go wziąć z zaskoczenia a tak spartoliłeś akcje co się Mirka wystraszy i nie będzie chciała stanąć do zawodów Mirka da radę, spuści z barów i klaty trochę powietrza, bo będzie mniejszy opór i może stawać do realizacji :naughty: no mam nadzieję, że nie zmięknie i nie popuści :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: może jakieś nagrody ustalimy ? proponuję aby organizatorzy za pierwsze miejsce wręczyli buteleczkę cytrynówki :gwizdanie: oczywiście proszę mi ją dostarczyć do VIP-roomu na poddaszu nie licz, że Ci odpuszczę - publiczy łomot Ci spuszczę i tyle [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:40_________________________________________________ proponuję aby organizatorzy za pierwsze miejsce wręczyli buteleczkę cytrynówki :gwizdanie: Miron w Pile też miał postawić butelkę wódki, a co przyniósł to wszyscy widzieli więc lepiej określ pojemność obiecałem postawić i postawiłem - a że nie wiedzieliście jak się do tego zabrać to już nie moja wina[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:41_________________________________________________ Miron w Pile też miał postawić butelkę wódki, a co przyniósł to wszyscy widzieli więc lepiej określ pojemność dla Mireczki małpkę (starczy my na 3 lata) rozpiłem się ..............żebyś mnie na sylwestra widział :gwizdanie: Tyskie x 1 Żywiec x 2 i szampan ( chyba z 2 lampki nawet )...........................stary jazda na drugi dzień była niezła....................choć Dorota mówi, że to już był trzeci dzień o stary to musialo grubo byc [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:51_________________________________________________jak na ten weekend pojedziesz to musze podejsc do doroty pogadac co sie z toba dzieje :gwizdanie:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 obiecałem postawić i postawiłem - a że nie wiedzieliście jak się do tego zabrać to już nie moja wina najlepiej mi ta wódeczka smakowała
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie licz, że Ci odpuszczę - publiczy łomot Ci spuszczę i tyle dziadku...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 obiecałem postawić i postawiłem - a że nie wiedzieliście jak się do tego zabrać to już nie moja wina najlepiej mi ta wódeczka smakowała poszła jak ciepłe bułeczki
Flyer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 podobno szarpidrutów już nie będzie za to będzie ulubiona wokalistka sokoła Shaza Mozemy zaspiewac z Brynka
GILI Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Bez śniegu też się da kuligować http://www.smog.pl/wideo/32129/ekstremalne_saneczkarstwo_polacy_potrafia/
rav Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Bez śniegu też się da kuligować http://www.smog.pl/wideo/32129/ekstremalne_saneczkarstwo_polacy_potrafia/ :>
mcm Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 potrzymam Poziomka w niepewności do końca
grippen Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Wpłacać siano bo termin się zbliża siano ma już na koncie
poziek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 potrzymam Poziomka w niepewności do końca
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki pytanie mam mianowicie kiedy będzie coś wiadomo na temat czy kulig dojdzie do skutku, a i czy skutry śnieżne z quadami bedą???
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki pytanie mam mianowicie kiedy będzie coś wiadomo na temat czy kulig dojdzie do skutku, a i czy skutry śnieżne z quadami bedą??? wszystko będzie wiadome w połowie kwietnia
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki pytanie mam mianowicie kiedy będzie coś wiadomo na temat czy kulig dojdzie do skutku, a i czy skutry śnieżne z quadami bedą??? wszystko będzie wiadome w połowie kwietnia ty miron ale wyjazd jest w marcu brałeś coś ??? :polew:
jarko Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Miron dobrze gada, do kwietnia wszyscy wytrzeźwieją, obejrzą zdjęcia i filmy i wtedy będzie wiadomo co się działo na zlocie czasami lepiej wiedzieć ello ziomki pytanie mam mianowicie kiedy będzie coś wiadomo na temat czy kulig dojdzie do skutku, a i czy skutry śnieżne z quadami bedą??? Jak będzie śnieg to i atrakcje będą W przyszłym tygodniu powinny pojawić się jakieś szczegóły
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki pytanie mam mianowicie kiedy będzie coś wiadomo na temat czy kulig dojdzie do skutku, a i czy skutry śnieżne z quadami bedą??? napisz ile planujesz wypić, a wtedy podamy Ci listę atrakcji :polew: takie planowanie na sucho nie ma sensu, rok temu nawet adaś małysz się pojawił
Rekomendowane odpowiedzi