Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2010 - pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a swoją drogą to mieliśmy go wziąć z zaskoczenia a tak spartoliłeś akcje co się Mirka wystraszy i nie będzie chciała stanąć do zawodów :evil:

Mirka da radę, spuści z barów i klaty trochę powietrza, bo będzie mniejszy opór i może stawać do realizacji :naughty: :naughty: :naughty:

no mam nadzieję, że nie zmięknie i nie popuści :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

może jakieś nagrody ustalimy ?

proponuję aby organizatorzy za pierwsze miejsce wręczyli buteleczkę cytrynówki :gwizdanie:

oczywiście proszę mi ją dostarczyć do VIP-roomu na poddaszu :decayed:

nie licz, że Ci odpuszczę - publiczy łomot Ci spuszczę i tyle :tongue4:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:40_________________________________________________

proponuję aby organizatorzy za pierwsze miejsce wręczyli buteleczkę cytrynówki :gwizdanie:

Miron w Pile też miał postawić butelkę wódki, a co przyniósł to wszyscy widzieli więc lepiej określ pojemność :kox:

obiecałem postawić i postawiłem - a że nie wiedzieliście jak się do tego zabrać to już nie moja wina[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:41_________________________________________________

Miron w Pile też miał postawić butelkę wódki, a co przyniósł to wszyscy widzieli więc lepiej określ pojemność :kox:

dla Mireczki małpkę (starczy my na 3 lata) :kox:

:no:

rozpiłem się

..............żebyś mnie na sylwestra widział :gwizdanie:

Tyskie x 1

Żywiec x 2

i szampan ( chyba z 2 lampki nawet )...........................stary jazda na drugi dzień była niezła....................choć Dorota mówi, że to już był trzeci dzień :mysli:

Opublikowano

a swoją drogą to mieliśmy go wziąć z zaskoczenia a tak spartoliłeś akcje co się Mirka wystraszy i nie będzie chciała stanąć do zawodów :evil:

Mirka da radę, spuści z barów i klaty trochę powietrza, bo będzie mniejszy opór i może stawać do realizacji :naughty: :naughty: :naughty:

no mam nadzieję, że nie zmięknie i nie popuści :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

może jakieś nagrody ustalimy ?

oczywiście proszę mi ją dostarczyć do VIP-roomu na poddaszu :decayed:

nie licz, że Ci odpuszczę - publiczy łomot Ci spuszczę i tyle :tongue4:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:40_________________________________________________

obiecałem postawić i postawiłem - a że nie wiedzieliście jak się do tego zabrać to już nie moja wina[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:41_________________________________________________

dla Mireczki małpkę (starczy my na 3 lata) :kox:

:no:

rozpiłem się

..............żebyś mnie na sylwestra widział :gwizdanie:

Tyskie x 1

Żywiec x 2

i szampan ( chyba z 2 lampki nawet )...........................stary jazda na drugi dzień była niezła....................choć Dorota mówi, że to już był trzeci dzień :mysli:

o stary to musialo grubo byc :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:51_________________________________________________jak na ten weekend pojedziesz to musze podejsc do doroty pogadac :naughty: co sie z toba dzieje :gwizdanie:

Opublikowano

obiecałem postawić i postawiłem - a że nie wiedzieliście jak się do tego zabrać to już nie moja wina

najlepiej mi ta wódeczka smakowała :polew:

Opublikowano

nie licz, że Ci odpuszczę - publiczy łomot Ci spuszczę i tyle :tongue4:

:sesese: dziadku... :guma:

Opublikowano

obiecałem postawić i postawiłem - a że nie wiedzieliście jak się do tego zabrać to już nie moja wina

najlepiej mi ta wódeczka smakowała :polew:

poszła jak ciepłe bułeczki :polew:

Opublikowano

podobno szarpidrutów już nie będzie

za to będzie ulubiona wokalistka sokoła Shaza :decayed:

Mozemy zaspiewac z Brynka :decayed:

Opublikowano

lepiej nie :naughty:

Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano

Wpłacać siano bo termin się zbliża :evil:

Opublikowano

potrzymam Poziomka w niepewności do końca :naughty:

Opublikowano

Wpłacać siano bo termin się zbliża :evil:

siano ma już na koncie :kox:

Opublikowano

potrzymam Poziomka w niepewności do końca :naughty:

:guma::sesese:

Opublikowano

ello ziomki

pytanie mam

mianowicie kiedy będzie coś wiadomo na temat czy kulig dojdzie do skutku,

a i czy skutry śnieżne z quadami bedą???

Opublikowano

ello ziomki

pytanie mam

wszystko będzie wiadome w połowie kwietnia :decayed:

Opublikowano

ello ziomki

pytanie mam

wszystko będzie wiadome w połowie kwietnia :decayed:

ty miron ale wyjazd jest w marcu

brałeś coś ??? :polew: :polew:

Opublikowano

Miron dobrze gada, do kwietnia wszyscy wytrzeźwieją, obejrzą zdjęcia i filmy i wtedy będzie wiadomo co się działo na zlocie

czasami lepiej wiedzieć :decayed:

ello ziomki

pytanie mam

Jak będzie śnieg to i atrakcje będą :naughty:

W przyszłym tygodniu powinny pojawić się jakieś szczegóły :)

Opublikowano

ello ziomki

pytanie mam

napisz ile planujesz wypić, a wtedy podamy Ci listę atrakcji :polew: :polew: :polew:

takie planowanie na sucho nie ma sensu, rok temu nawet adaś małysz się pojawił :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...