miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki pytanie mam mianowicie kiedy będzie coś wiadomo na temat czy kulig dojdzie do skutku, a i czy skutry śnieżne z quadami bedą??? wszystko będzie wiadome w połowie kwietnia ty miron ale wyjazd jest w marcu brałeś coś ??? :polew: ośki mają koniec kwietnia
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki pytanie mam mianowicie kiedy będzie coś wiadomo na temat czy kulig dojdzie do skutku, a i czy skutry śnieżne z quadami bedą??? wszystko będzie wiadome w połowie kwietnia ty miron ale wyjazd jest w marcu brałeś coś ??? :polew: ośki mają koniec kwietnia
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maxito - jedziesz pierwszy raz więc o atrakcje się nie martw :gwizdanie:
wypsiu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maxito i tu popełniłeś błąd, ja w tamtym roku też się wychyliłem że jadę pierwszy raz i musiałem od piątku do niedzieli pilnować ognia w kominku dla fioletowych , zielonych i czerwonych więc zapomnij o atrakcjach chyba że w kwietniu
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maxito i tu popełniłeś błąd, ja w tamtym roku też się wychyliłem że jadę pierwszy raz i musiałem od piątku do niedzieli pilnować ognia w kominku dla fioletowych , zielonych i czerwonych więc zapomnij o atrakcjach chyba że w kwietniu i kopsałeś po 5dych
wypsiu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maxito i tu popełniłeś błąd, ja w tamtym roku też się wychyliłem że jadę pierwszy raz i musiałem od piątku do niedzieli pilnować ognia w kominku dla fioletowych , zielonych i czerwonych więc zapomnij o atrakcjach chyba że w kwietniu i kopsałeś po 5dych O tym nie pisałem bo mi wstyd a to była kara za nie przyszykowanie chrustu z lasu
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ...............no i się Maxito skreślił z listy...........................
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Miron co ty gadasz jede twardo jak trzeba palić to napale ktoś jajwyżej mi pokaże jak sie to robi
Nosfer Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Maxito i tu popełniłeś błąd, ja w tamtym roku też się wychyliłem że jadę pierwszy raz i musiałem od piątku do niedzieli pilnować ognia w kominku dla fioletowych , zielonych i czerwonych więc zapomnij o atrakcjach chyba że w kwietniu Znaczy się, że już masz doświadczenie ? Ekstra, bo w zeszłym roku paliło się aż miło
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to mówice takie jazdy mają być aż się doczekać nie mogę
Patrikos28 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to mówice takie jazdy mają być aż się doczekać nie mogę Będzie się działo :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 zerknalem dzis na liste , widze ze wszyscy czekaja na ostatni moment aby wplacic zaliczke :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to mówice takie jazdy mają być aż się doczekać nie mogę Będzie się działo :gwizdanie: znalazł się kolejny pierwszy raz jadący - MAX masz pomocnika
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 zerknalem dzis na liste , widze ze wszyscy czekaja na ostatni moment aby wplacic zaliczke :gwizdanie: wszyscy na zasiłek czekają :polew: to mówice takie jazdy mają być aż się doczekać nie mogę Będzie się działo :gwizdanie: znalazł się kolejny pierwszy raz jadący - MAX masz pomocnika każda pomoc się przyda patrikos po chrust będzie biegał albo po węgiej na stacje :polew:
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 To jeszcze nagrzejecie mi wody do wanny w VIP roomie Choć kto wie, mogę mieć kaprys kąpieli na świeżym powietrzu więc wannę będzie trzeba wynieść :kox:
Cuber Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 PANIE i PANOWIE PRZYPOMINAMY O ZALICZKACH ZA ZLOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 PANIE i PANOWIE PRZYPOMINAMY O ZALICZKACH ZA ZLOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dokładnie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Czyszczenie listy się zapowiada
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Czyszczenie listy się zapowiada i dobrze
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 kuźwa że wiara co roku robi to samo
Rekomendowane odpowiedzi