Tukan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 :polew: grzesiu a czemu ja nie odznaczony na liście? Bo to co mu wpłaciłes to byl dług,a nie zaliczka na zlot
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 :polew: grzesiu a czemu ja nie odznaczony na liście? jakbys odbierał telefony, odpisywał na gg to bys wiedział żebym odebrał to telefon musi zadzwonić :gwizdanie: a nie dzwonił
KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Trzeniu - volume na kilka kresek trzeba dać i będzie ok
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Się uśmiałem przez te ostatnie strony :naughty:
lukaszr Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 powiem Ci kogo unikaj , panów na P , Ł , H leszcze barowe , na zlocie siedzą w pokojach i ze sobą na skajpie gadają :thumbdown:
lukaszr Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Trzeniu - volume na kilka kresek trzeba dać i będzie ok Napisz Czeniowi co to znaczy VOLUME, bo obawiam się, że mój serdeczny przyjaciel może tego nie wiedzieć :naughty: lukasz - dzwoniłeś :gwizdanie: Tak
KOval81 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Napisz Czeniowi co to znaczy VOLUME, bo obawiam się, że mój serdeczny przyjaciel może tego nie wiedzieć :naughty: :tongue4 www.ling.pl :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 09:02_________________________________________________Da sobie radę - natrzepał tyle już postów że sobie poradzi bez problemu
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 mój serdeczny przyjaciel to dobre je :kox: :kox:
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wątek zlotowy zaktualizowany. Powoli Nam się kurczy lista rezerwowa BTW Coraz częściej prosicie mnie abym w czyjeś miejsce wpisał kogoś innego. Wszystko fajnie tylko w takim przypadku jaki ma sens lista rezerwowa i jak to wygląda wobec osób które już jakiś czas czekają :?::!: Nie przyjmuję takich zgłoszeń i nie idę na takie układy... Poza tym jak już napisałem wyżej lista rezerwowa się kurczy i jest duża szansa że WSZYSCY się załapią. A jak się ktoś nie zmieści to się przytulimy i też pojedzie Bardzo więc proszę NIE KOMBINUJCIE
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Powiało grozą Jarko na PW byś może odpisał
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jarko na PW byś może odpisał Wiem, nie wyrabiam z odpisywaniem
wypsiu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 To ci dopiero kombinatorzy i spekulanci.... :bicz3:
filip1001 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jarko na PW byś może odpisał Wiem, nie wyrabiam z odpisywaniem To ja napisze co u Ciebie słychać PS. Taka prośba do organizatorów :gwizdanie: , na kilka dni przed zlotem zadzwońcie do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych żeby szczególnie zadbali o poszczególne drogi w zw. ze zlotem, bo np ja mam prawie 700km do Bukowiny, a dziś trasę 60 km jechałem 1,5h w ten śnieg, czyli 700km to jakieś 18 h drogi z postojami a jadę sam bez zmiennika
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jarko na PW byś może odpisał Wiem, nie wyrabiam z odpisywaniem To ja napisze co u Ciebie słychać PS. Taka prośba do organizatorów :gwizdanie: , na kilka dni przed zlotem zadzwońcie do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych żeby szczególnie zadbali o poszczególne drogi w zw. ze zlotem, bo np ja mam prawie 700km do Bukowiny, a dziś trasę 60 km jechałem 1,5h w ten śnieg, czyli 700km to jakieś 18 h drogi z postojami a jadę sam bez zmiennika nie pękaj, weź laptop i net bezprzewodowy będzie relacja z bukowiny na żywo
wypsiu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jarko na PW byś może odpisał Wiem, nie wyrabiam z odpisywaniem To ja napisze co u Ciebie słychać PS. Taka prośba do organizatorów :gwizdanie: , na kilka dni przed zlotem zadzwońcie do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych żeby szczególnie zadbali o poszczególne drogi w zw. ze zlotem, bo np ja mam prawie 700km do Bukowiny, a dziś trasę 60 km jechałem 1,5h w ten śnieg, czyli 700km to jakieś 18 h drogi z postojami a jadę sam bez zmiennika Nie przezywaj ja jadę 1400 km bez zmiennika i to jeszcze na letnim ogumienie A jak się boisz to weź sobie laweciarza, auto dojedzie i ty nie będziesz zmęczony
Wihajster Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i to jeszcze na letnim ogumienie oj to chyba błąd :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jarko na PW byś może odpisał Wiem, nie wyrabiam z odpisywaniem To ja napisze co u Ciebie słychać PS. Taka prośba do organizatorów :gwizdanie: , na kilka dni przed zlotem zadzwońcie do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych żeby szczególnie zadbali o poszczególne drogi w zw. ze zlotem, bo np ja mam prawie 700km do Bukowiny, a dziś trasę 60 km jechałem 1,5h w ten śnieg, czyli 700km to jakieś 18 h drogi z postojami a jadę sam bez zmiennika Nie przezywaj ja jadę 1400 km bez zmiennika i to jeszcze na letnim ogumienie A jak się boisz to weź sobie laweciarza, auto dojedzie i ty nie będziesz zmęczony Musisz na letnich jechać :?: Rok temu dużo takich było i potem żałowali Albo weź na koła ze sobą i jak będzie się pojawiał śnieg to postój na stacji i jazda ze zmianą kół
wypsiu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i to jeszcze na letnim ogumienie oj to chyba błąd :gwizdanie: Do 26 marca jeszcze daleko a jak będzie pogoda jak w tamtym roku to kupie sobie tylko specjalne na śnieg kondony z włókna na oponki i będzie git
Rekomendowane odpowiedzi