Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2010 - pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew:

grzesiu a czemu ja nie odznaczony na liście? :mysli:

Bo to co mu wpłaciłes to byl dług,a nie zaliczka na zlot :polew:
Opublikowano

:polew: :polew:

grzesiu a czemu ja nie odznaczony na liście? :mysli:

jakbys odbierał telefony, odpisywał na gg to bys wiedział :tongue4:

żebym odebrał to telefon musi zadzwonić :gwizdanie: a nie dzwonił :wink4:

Opublikowano

Trzeniu - volume na kilka kresek trzeba dać i będzie ok :naughty:

Opublikowano

Się uśmiałem przez te ostatnie strony :naughty: :naughty: :naughty::decayed:

Opublikowano

powiem Ci kogo unikaj :cool1: , panów na P , Ł , H leszcze barowe , na zlocie siedzą w pokojach i ze sobą na skajpie gadają :thumbdown: :thumbdown:

:ssij::naughty::kox:

Opublikowano

lukasz - dzwoniłeś :gwizdanie:

Opublikowano

Trzeniu - volume na kilka kresek trzeba dać i będzie ok :naughty:

Napisz Czeniowi co to znaczy VOLUME, bo obawiam się, że mój serdeczny przyjaciel może tego nie wiedzieć :naughty: :naughty: :naughty::tongue4:

lukasz - dzwoniłeś :gwizdanie:

Tak :wink4:

Opublikowano

Napisz Czeniowi co to znaczy VOLUME, bo obawiam się, że mój serdeczny przyjaciel może tego nie wiedzieć :naughty: :naughty: :naughty: :tongue4

:naughty::kox::mysli:

www.ling.pl :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 09:02_________________________________________________Da sobie radę - natrzepał tyle już postów że sobie poradzi bez problemu :decayed:

Opublikowano

mój serdeczny przyjaciel

to dobre je :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Wątek zlotowy zaktualizowany.

Powoli Nam się kurczy lista rezerwowa :good:

BTW Coraz częściej prosicie mnie abym w czyjeś miejsce wpisał kogoś innego.

Wszystko fajnie tylko w takim przypadku jaki ma sens lista rezerwowa i jak to wygląda wobec osób które już jakiś czas czekają :?::!:

Nie przyjmuję takich zgłoszeń i nie idę na takie układy...

Poza tym jak już napisałem wyżej lista rezerwowa się kurczy i jest duża szansa że WSZYSCY się załapią. A jak się ktoś nie zmieści to się przytulimy i też pojedzie :decayed:

Bardzo więc proszę NIE KOMBINUJCIE :rolleyes:

Opublikowano

Powiało grozą :przebiegly:

Jarko na PW byś może odpisał :wink4:

Opublikowano

Wiem, nie wyrabiam z odpisywaniem :decayed:

Opublikowano

To ci dopiero kombinatorzy i spekulanci.... :bicz3:

Opublikowano

To ja napisze co u Ciebie słychać :decayed:

PS. Taka prośba do organizatorów :decayed::naughty: :gwizdanie: , na kilka dni przed zlotem zadzwońcie do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych żeby szczególnie zadbali o poszczególne drogi w zw. ze zlotem, bo np ja mam prawie 700km do Bukowiny, a dziś trasę 60 km jechałem 1,5h w ten śnieg, czyli 700km to jakieś 18 h drogi z postojami :wallbash: a jadę sam bez zmiennika :kwasny:

Opublikowano

PS. Taka prośba do organizatorów :decayed::naughty: :gwizdanie: , na kilka dni przed zlotem zadzwońcie do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych żeby szczególnie zadbali o poszczególne drogi w zw. ze zlotem, bo np ja mam prawie 700km do Bukowiny, a dziś trasę 60 km jechałem 1,5h w ten śnieg, czyli 700km to jakieś 18 h drogi z postojami :wallbash: a jadę sam bez zmiennika :kwasny:

nie pękaj, weź laptop i net bezprzewodowy będzie relacja z bukowiny na żywo :decayed:

Opublikowano

Nie przezywaj ja jadę 1400 km bez zmiennika i to jeszcze na letnim ogumienie :kox:

A jak się boisz to weź sobie laweciarza, auto dojedzie i ty nie będziesz zmęczony

Opublikowano

i to jeszcze na letnim ogumienie

oj to chyba błąd :gwizdanie:
Opublikowano

Nie przezywaj ja jadę 1400 km bez zmiennika i to jeszcze na letnim ogumienie :kox:

A jak się boisz to weź sobie laweciarza, auto dojedzie i ty nie będziesz zmęczony

Musisz na letnich jechać :?:

Rok temu dużo takich było i potem żałowali :decayed:

Albo weź na koła ze sobą i jak będzie się pojawiał śnieg to postój na stacji i jazda ze zmianą kół :naughty::kox:

Opublikowano

i to jeszcze na letnim ogumienie

oj to chyba błąd :gwizdanie:

Do 26 marca jeszcze daleko a jak będzie pogoda jak w tamtym roku to kupie sobie tylko specjalne na śnieg kondony z włókna na oponki i będzie git :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...