poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 na ten nie dam rady,bo zona mi rodzic w kwietniu bedzie,ale jak ekipa od letniego da znac ze trzy miesiace przed zlotem,kiedy bedzie-to specjalnie na zlot sie do PL wybiore :naughty: :naughty: jeszcze tyle browaru co wtedy jak przyjedziesz to nie wypiłem
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 na ten nie dam rady,bo zona mi rodzic w kwietniu bedzie,ale jak ekipa od letniego da znac ze trzy miesiace przed zlotem,kiedy bedzie-to specjalnie na zlot sie do PL wybiore :naughty: :naughty: jeszcze tyle browaru co wtedy jak przyjedziesz to nie wypiłem damy rade-zawsze gogos do picia przygarniemy... na pewno sie znajdzie...
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 na ten nie dam rady,bo zona mi rodzic w kwietniu bedzie,ale jak ekipa od letniego da znac ze trzy miesiace przed zlotem,kiedy bedzie-to specjalnie na zlot sie do PL wybiore :naughty: :naughty: jeszcze tyle browaru co wtedy jak przyjedziesz to nie wypiłem damy rade-zawsze gogos do picia przygarniemy... na pewno sie znajdzie... nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim...
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 na ten nie dam rady,bo zona mi rodzic w kwietniu bedzie,ale jak ekipa od letniego da znac ze trzy miesiace przed zlotem,kiedy bedzie-to specjalnie na zlot sie do PL wybiore :naughty: :naughty: jeszcze tyle browaru co wtedy jak przyjedziesz to nie wypiłem damy rade-zawsze gogos do picia przygarniemy... na pewno sie znajdzie... obstawicie z jedno, prawda nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... Daj już spokuj temu prezesowi... W ignorowanych Cie ma, nie widzi co piszesz
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic...
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic... w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia
Nosfer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 ty narzeczony tutaj o tej porze ? :naughty: narzeczona wyjechała na święta czy jak ? Sio
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic... w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Właśnie w końcu po coś wymyślono parapety zewnętrzne
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 ty narzeczony tutaj o tej porze ? :naughty: narzeczona wyjechała na święta czy jak ? Sio
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Adam,My o letnim juz gadamy-i tu prosba do Ciebie,zebyc jakos szybciej niz miesiac przed letnim dal znac,kiedy bedzie,bo urlopu nie zalatwie w miesiac...
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic... w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Właśnie w końcu po coś wymyślono parapety zewnętrzne I balkony w każdym prawie pokoju
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Adam,My o letnim juz gadamy-i tu prosba do Ciebie,zebyc jakos szybciej niz miesiac przed letnim dal znac,kiedy bedzie,bo urlopu nie zalatwie w miesiac... aa to nie doczytałem ... na letni śnieg z Bukowiny się przechowa i wtedy sobie zapodasz w lato [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:45_________________________________________________ obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic... w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Właśnie w końcu po coś wymyślono parapety zewnętrzne I balkony w każdym prawie pokoju coś wielu o tym wie ja z parapetu na ten przykład od Pepina piwo zakosiłem :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie...
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie... on chyba w ogóle nie chlipie
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie... ja bym go z jakimiś dupencjami zostawił na cały Zlot w pokoju
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie... on chyba w ogóle nie chlipie To zacznie
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie... on chyba w ogóle nie chlipie chleje ale ma taki łeb, że ni chuuuuja po nim nie widać
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 chleje ale ma taki łeb, że ni chuuuuja po nim nie widać ...to moze mu cos dosypac...
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 chleje ale ma taki łeb, że ni chuuuuja po nim nie widać ...to moze mu cos dosypac... nie próbowaliśmy do tej pory :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi