Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kuredu już od kilku miesięcy mieszka w Lublinie ..... Hugo ma tam rewir Znaczy się myślisz że Hugo go jakoś "przekonał" żeby nie jechał
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kuredu już od kilku miesięcy mieszka w Lublinie ..... Hugo ma tam rewir Lublin nas nie lubi? może jadę na jakiś inny zlot Kuredu już od kilku miesięcy mieszka w Lublinie ..... Hugo ma tam rewir Znaczy się myślisz że Hugo go jakoś "przekonał" żeby nie jechał myślę że maczał w tym palce
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kuredu już od kilku miesięcy mieszka w Lublinie ..... Hugo ma tam rewir Znaczy się myślisz że Hugo go jakoś "przekonał" żeby nie jechał myślę że maczał w tym palce Myślisz że tylko palce :polew:
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kuredu już od kilku miesięcy mieszka w Lublinie ..... Hugo ma tam rewir Znaczy się myślisz że Hugo go jakoś "przekonał" żeby nie jechał myślę że maczał w tym palce Myślisz że tylko palce :polew: ja nie chce być z nim w pokoju...
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kuredu już od kilku miesięcy mieszka w Lublinie ..... Hugo ma tam rewir Znaczy się myślisz że Hugo go jakoś "przekonał" żeby nie jechał myślę że maczał w tym palce Myślisz że tylko palce :polew: ja nie chce być z nim w pokoju... Spokojnie Hugo niebieskich nie rusza :polew: [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:45_________________________________________________Ps. Tak słyszałem żeby nie było
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 i tak nie jadą oboje ... spokojnie możecie spać w pokojach ..... ale nie wiem jak inni z ten teges mają
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 i tak nie jadą oboje ... spokojnie możecie spać w pokojach ..... ale nie wiem jak inni z ten teges mają
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 no i został tylko jeden z Poznania ..... Trzeniu może być ?
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 dobrze że ja mam osobe do spania pytanie czy ten sam pokój Wam przydzielą [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 20:03_________________________________________________pierwszy raz jedziesz ? ja byłem 6 razy na ogólnopolski i tylko raz miałem pecha i przydzielono mi pokój razem z Żoną
grippen Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 nie ma sprawy jak ktoś wytrzyma z moimi dzieciakami to spoko
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 A można dopłacić i wybrać sobie towarzyszy do pokoju ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 A można dopłacić i wybrać sobie towarzyszy do pokoju ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Znaczy się Poziek wiem że tani nie jest, znaczy się duże wydatki na % Posprzątałem listę, ale teraz ślicznie wygląda :>
mcm Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 A można dopłacić i wybrać sobie towarzyszy do pokoju ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: stawka x 3 i skrzynka cytrynówki dla Poźka
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Znaczy się Poziek wiem że tani nie jest, znaczy się duże wydatki na % chciałem być z kimś normalnym w pokoju ale to chyba muszę jechać z klubem toyoty
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Znaczy się Poziek wiem że tani nie jest, znaczy się duże wydatki na % chciałem być z kimś normalnym w pokoju ale to chyba muszę jechać z klubem toyoty Jarko no tak ładnie prosi że musicie mu dać pokój z T...... :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Znaczy się Poziek wiem że tani nie jest, znaczy się duże wydatki na % chciałem być z kimś normalnym w pokoju ale to chyba muszę jechać z klubem toyoty Jarko no tak ładnie prosi że musicie mu dać pokój z T...... :gwizdanie: Wszystkie nicki zaczynajace sie na T to fajne ludzie
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 nie, z Tomeksem ani z Trzeńkiem tez nie chcę
Rekomendowane odpowiedzi