Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 nie, z Tomeksem ani z Trzeńkiem tez nie chcę :polew: :polew: o k**wa padłem :polew: Krolu [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 20:42_________________________________________________ Znaczy się Poziek wiem że tani nie jest, znaczy się duże wydatki na % chciałem być z kimś normalnym w pokoju ale to chyba muszę jechać z klubem toyoty Jarko no tak ładnie prosi że musicie mu dać pokój z T...... :gwizdanie: Wszystkie nicki zaczynajace sie na T to fajne ludzie Tak myślisz
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 nie, z Tomeksem ani z Trzeńkiem tez nie chcę z Panem Tomeksem i z Panem Trzeniem :gwizdanie: Kurffffa , ależ ten Niebieski Plebs jest odważny przed jego pierwszym zlotem Krolu...no cóż , pozostaje mi tylko zaprosić Cubera na odliczanie ... :gwizdanie: Nie pytaj po co :polew:
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 nie, z Tomeksem ani z Trzeńkiem tez nie chcę z Panem Tomeksem i z Panem Trzeniem :gwizdanie: Kurffffa , ależ ten Niebieski Plebs jest odważny przed jego pierwszym zlotem Krolu...no cóż , pozostaje mi tylko zaprosić Cubera na odliczanie ... :gwizdanie: Nie pytaj po co :polew:
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Trzeniek daj mu kropka ty siedź cicho - bo dam mu kwadrata nie, z Tomeksem ani z Trzeńkiem tez nie chcę z Panem Tomeksem i z Panem Trzeniem :gwizdanie: Kurffffa , ależ ten Niebieski Plebs jest odważny przed jego pierwszym zlotem Krolu...no cóż , pozostaje mi tylko zaprosić Cubera na odliczanie ... :gwizdanie: Nie pytaj po co :polew: już się boję
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 .................ktoś mnie wołał :polew: No nie jeszcze jego tu brakowało :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ty siedź cicho - bo dam mu kwadrata już się boję miron,co sie k**wa tam u ciebie dzieje żeś strasznie rozpuścił te sunie mamy z Trzeniem przyjechać ci pomóc
lukaszr Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Krolu...no cóż , pozostaje mi tylko zaprosić Cubera na odliczanie ... :gwizdanie: Nie pytaj po co Tylko uprzedź go, że Cuberek odlicza od 30 do 0, ale, że ma z tym problem i jest nerwowy to czasami kończy np. na 17 :polew:
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ty siedź cicho - bo dam mu kwadrata już się boję miron,co sie ku***a tam u ciebie dzieje żeś strasznie rozpuścił te sunie mamy z Trzeniem przyjechać ci pomóc A ty to myślisz że wszystkich idzie od tyłu nauczyć [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 20:58_________________________________________________ Krolu...no cóż , pozostaje mi tylko zaprosić Cubera na odliczanie ... :gwizdanie: Nie pytaj po co Tylko uprzedź go, że Cuberek odlicza od 30 do 0, ale, że ma z tym problem i jest nerwowy to czasami kończy np. na 17 :polew: :polew:
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Panowie - że tak nieśmiało wspomnę, ale chyba wasze autorytety padły... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ty siedź cicho - bo dam mu kwadrata już się boję miron,co sie ku***a tam u ciebie dzieje żeś strasznie rozpuścił te sunie mamy z Trzeniem przyjechać ci pomóc u jakiego Mirona... ??? przepraszam bardzo .. Miron na SK i SG ma najmniej do gadania...
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Panowie - że tak nieśmiało wspomnę, ale chyba wasze autorytety padły... :gwizdanie: E tam zaraz padły po prostu teraz się ich wszyscy boją inaczej [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:02_________________________________________________ ty siedź cicho - bo dam mu kwadrata już się boję miron,co sie ku***a tam u ciebie dzieje żeś strasznie rozpuścił te sunie mamy z Trzeniem przyjechać ci pomóc u jakiego Mirona... ??? przepraszam bardzo .. Miron na SK i SG ma najmniej do gadania... Czekaj przypomnę ci to jak będzie stał na spocie za tobą
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Trzeniek - niech pobrykaja troche dzieciaki Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:04_________________________________________________Tak to widzisz Trzeniek jest - płaczą od miesięcy, żeby im kase pożyczyć - że choć raz na zlota chcą pojechać - że w dwa lata odadzą - pożyczysz - i od razu kozaczą
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ty siedź cicho - bo dam mu kwadrata już się boję miron,co sie ku***a tam u ciebie dzieje żeś strasznie rozpuścił te sunie mamy z Trzeniem przyjechać ci pomóc u jakiego Mirona... ??? przepraszam bardzo .. Miron na SK i SG ma najmniej do gadania... Ale tematy zamyka w mig ten nasz śląski zuch miron - apropo, był jo niedawno na ślunsku i jechałem obok Knurowa, niestety nie było czasu podjechać z flaszeczką
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić :wink4 I Ty zas przyweziesz jedna cwiartke
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ty siedź cicho - bo dam mu kwadrata już się boję miron,co sie ku***a tam u ciebie dzieje żeś strasznie rozpuścił te sunie mamy z Trzeniem przyjechać ci pomóc u jakiego Mirona... ??? przepraszam bardzo .. Miron na SK i SG ma najmniej do gadania... Ale tematy zamyka w mig ten nasz śląski zuch miron - apropo, był jo niedawno na ślunsku i jechałem obok Knurowa, niestety nie było czasu podjechać z flaszeczką ;(..................szkoda
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić :wink4 I Ty zas przyweziesz jedna cwiartke :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi