letallec Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 no właśnie ciekaw jestem jak będzie z przydziałem pokoi ilu osobowe itp A czym się kierują organizatorzy przy przydzielaniu pokoi? :gwizdanie: wysokością przelewu to Miron znowu w tym roku masz pokój w piwnicach hotelu nie nie Jarko mówił, że od Mirona dostał tyle, że na parking styknie tym razem Na parking 3 km przed Bukowina.
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jestem przyzwyczajony - jak się płaci 35zł za 2 dni zlotu to trzeba sie spodziewać gorszych warunków
Tomeks Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 miron,masz miejscówkę na parkingu ...tylko weź karimatę,żebyś na gołym śniegu nie spał
Wihajster Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 miron,masz miejscówkę na parkingu ...tylko weź karimatę,żebyś na gołym śniegu nie spał byle nie spał w Evce Pozia bo 2 dni pracy na biegu jałowym w tym aucie wyszedł by 1000zł za pobyt
poziek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 miron,masz miejscówkę na parkingu ...tylko weź karimatę,żebyś na gołym śniegu nie spał byle nie spał w Evce Pozia bo 2 dni pracy na biegu jałowym w tym aucie wyszedł by 1000zł za pobyt netto :tongue4:
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 miron,masz miejscówkę na parkingu ...tylko weź karimatę,żebyś na gołym śniegu nie spał twardy jestem to i dam rade
Tomeks Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 twardy jestem może i twardy jesteś,nie wiem,Trzońka trzeba by pytać,ale technikę masz na pewno kiepską ...widziałem twoją żonkę na trzech zlotach i wyglądała na strasznie niedopieszczoną :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ..........udawała.................. :gwizdanie:
letallec Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ...widziałem twoją żonkę na trzech zlotach i wyglądała na strasznie niedopieszczoną :gwizdanie Jak bys musial do Bukowiny stopem zasuwac, bo mironowi szkoda recaro, to tez bys tak wygladał,.
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 szkoda nie szkoda - większa masa gorszy but
jarko Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 Właśnie - Jarko kiedy napiszecie kto jaki pokój dostał? (heh ja bym prosił o ten sam co rok temu ...) Jak Wszyscy wpłacą kasę i będziemy pewni kto jedzie. Cały czas jest niestety zamieszanie, jedni rezygnują inni się zapisują. Pokoje tak jak w zeszłym roku są wieloosobowe. Jak ktoś może to bardzo proszę dobierajcie się parami, singli pakujemy hurtowo
grippen Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Jarko tak jak mówiliśmy kasa do 17.03 a pokój mam nadzieje że będzie na 4 osoby minimum
jarko Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 Jarko tak jak mówiliśmy kasa do 17.03 a pokój mam nadzieje że będzie na 4 osoby minimum Osoby jadące z dziećmi dostają pokoje na innych zasadch jak pozostali
jarko Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 to ja jadę z synem (tomaszu) Dlatego będziecie razem w pokoju, z całą resztą krewniaków Jarek zerknij czy przelew doszedł Wpłacasz na konto TrueOgra i to On sprawdza wpłaty, pisałem Ci o tym na PW
mcm Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 to ja jadę z synem (tomaszu) Dlatego będziecie razem w pokoju, z całą resztą krewniaków to kto tam jeszcze z rodziny jedzie
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety nie dam rady się pojawić , przepraszam za zamieszanie.
Rekomendowane odpowiedzi