poziek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 to ja jadę z synem (tomaszu) jasne...nazywajmy sprawy po imieniu...jedziesz z chłopakiem [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________ Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety nie dam rady się pojawić , przepraszam za zamieszanie. :shocked: :shocked: :shocked: no piz*eusz z ciebie pełną piczką....
themOn Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety nie dam rady się pojawić , przepraszam za zamieszanie. o nie chopie, juz za pozno na wycofywanie sie, jedziesz i koniec
mcm Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 to ja jadę z synem (tomaszu) jasne...nazywajmy sprawy po imieniu...jedziesz z chłopakiem wydało się, w takim razie poprosimy dwójkę
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety nie dam rady się pojawić , przepraszam za zamieszanie. Trzeniek............ja żartowałem z tymi groźbami................jedź proszę wiem, że ze zjeban..m Quattro to nie jazda ale ma nie być śniegu - jedź proszę
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety nie dam rady się pojawić , przepraszam za zamieszanie. Trzeniek............ja żartowałem z tymi groźbami................jedź proszę no to teraz mi to piszesz
poziek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety nie dam rady się pojawić , przepraszam za zamieszanie. Trzeniek............ja żartowałem z tymi groźbami................jedź proszę no to teraz mi to piszesz żenua, że Miron cie przeprasza... żenua, że się przestraszyłeś gróźb Mirona
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety nie dam rady się pojawić , przepraszam za zamieszanie. Trzeniek............ja żartowałem z tymi groźbami................jedź proszę no to teraz mi to piszesz żenua, że Miron cie przeprasza... żenua, że się przestraszyłeś gróźb Mirona ad.1 taki gest ad.2 nie pierwszy raz
jarko Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Skutery/quady załatwione Bardzo proszę zapoznać się z ofertę jak również jeszcze bardziej proszę ZWRACAJCIE UWAGĘ NA TERMINY i w miarę możliwości trzymajcie się ich... :gwizdanie: BTW Lista uaktualniona
wrclaguna Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 a snieg tez bedzie zalatwiony na skutery, quady
jarko Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Jak śnieg będzie to skutery, jak brak śniegu to quady będą
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 a snieg tez bedzie zalatwiony na skutery, quady a po co śnieg do quadów
Tukan Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 a snieg tez bedzie zalatwiony na skutery, quady a po co śnieg do quadów Bo jak sie wywalisz to sie miękko laduje
sokolnh Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 lepiej żeby śniegu nie było bo jade betą a będzie wstyd jak nie wyjadę pod tą malutką górkę
GILI Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 lepiej żeby śniegu nie było bo jade betą a będzie wstyd jak nie wyjadę pod tą malutką górkę :polew:
wrclaguna Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 slyszalem ze w tamtym roku bylo duzo sniegu w Буковина i byly zawody w skokach
musti Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Spokojnie śnieg będzie sypie już znów więc będą narty sanki
jarko Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Dostaję bardzo dużo zapytań i próśb w sprawie pokoi dwuosobowych. Podobnie jak w zeszłym roku, również i w tym sytuacja jest podobna - POKOJE SĄ WIELOOSOBOWE :!: Dwójek jest dosłownie kilka i nawet jakbym się bardzo starał i nie wiadomo jak mocno tego chciał to Wszyscy takich pokoi nie dostaną... W związku z tym bardzo proszę jeżeli to możliwe dobierajcie się parami :!: Lubicie się z kimś, znacie z regionu to piszcie mi na PW że chcecie być w jednym pokoju. Unikniemy w ten sposób zamieszania i niepotrzebnego stresu Jedziemy na zlot klubowy, pobawić się we wspólnym gronie - to tylko dwie noce, dacie radę
grippen Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jarko a jak jest np: jak ja będę z moją żoną i dwoma dzieciakami to będe z kimś czy jak
Rekomendowane odpowiedzi