jarko Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Jarko a jak jest np z jak ja będę z moją żoną i dwoma dzieciakami to będe z kimś czy jak Przecież Ci pisałem na PW co i jak
Tomeks Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jarko a jak jest np: jak ja będę z moją żoną i dwoma dzieciakami to będe z kimś czy jak spoko,się nie martw o nic będziesz w pokoju sam z dziećmi ...żoną się zajmiemy
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jarko a jak jest np: jak ja będę z moją żoną i dwoma dzieciakami to będe z kimś czy jak oczywiście będziecie sami i macie pierwszeństwo do pokoju 2 osobowego :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 czyli już mam zacząć się bać o żonę jak wyglada tak jak ta z twojego awatara to napewno
grippen Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jak wyglada tak jak ta z twojego awatara to na pewno bardziej jak ta z twojego a tak na poważnie to ja nie narzekam
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jak wyglada tak jak ta z twojego awatara to na pewno bardziej jak ta z twojego a tak na poważnie to ja nie narzekam spoko spoko bedzie dobrze
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to jak Guru jedzie z braćmi - to tez ma osobny pokój ?
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to jak Guru jedzie z braćmi - to tez ma osobny pokój ? napewno rodzina to rodzina
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to jak Guru jedzie z braćmi - to tez ma osobny pokój ? napewno rodzina to rodzina to w sumie dobrze... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to w sumie dobrze... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 kurfa diman weź zmień ten avatar bo czytam trzeci raz i nie wiem o co chodzi
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 kurfa diman weź zmień ten avatar bo czytam trzeci raz i nie wiem o co chodzi gdzie ty sie tam patrzysz :polew: świntuch
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 kurfa diman weź zmień ten avatar bo czytam trzeci raz i nie wiem o co chodzi a myślałem że tylko ze mną coś nie tak :polew:
GRazny Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 kurfa diman weź zmień ten avatar bo czytam trzeci raz i nie wiem o co chodzi :polew: ale trzeba przyznać że rzeczywiście zajmujący...
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no i jakis nadgorliwiec mi usunal moj piekny avatarek przez te wasze gatki ;( a co najwazniejsze to nawet nie ma odwagi sie przyznac
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no i jakis nadgorliwiec mi usunal moj piekny avatarek przez te wasze gatki ;( a co najwazniejsze to nawet nie ma odwagi sie przyznac PROTEST -AVATAR WRÓĆ
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no i jakis nadgorliwiec mi usunal moj piekny avatarek przez te wasze gatki ;( a co najwazniejsze to nawet nie ma odwagi sie przyznac PROTEST -AVATAR WRÓĆ dokładnie a co najgorsze to nie umie znaleźć tego magicznego linka do mojego awatarka ;([br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 17:46_________________________________________________no i mam spowrotem
Rekomendowane odpowiedzi