Michał Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Poważnie zapłaciłeś prawie 1,5tyś za chiptuning? a co w tym dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu__ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Cudna bestia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Poważnie zapłaciłeś prawie 1,5tyś za chiptuning? No niestety CompSport sie ceni ---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ---------- A po drugie AEB ma starego kompa i trzeba kosci wylutowywac i wlutowywac teraz to nawet Compoty za AEB sie niezabieraja Półtora kafla za 15-25HP Masakra Ćpałeś? z tego co mi wiadomo to za +/- 50KM bo AEB ma 150PS w serii Nie wiedzieć czemu mi się wryło, że ma AJL a nie AEB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Sprzedana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Sprzedana? Od wczoraj nowy własciciel sie cieszy B5 5Lat byla ze mna nigdy mnie nie zawiodla kiedys musialo to nastapic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi