Agrzesiek4 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam, odłączałem aku do ładowania, przy podłączaniu zrobiłem lekkie spięcie. Bezpieczniki w porządku wszystko działa oprócz radia. Gdzie szukać rozwiązania tego problemu?
majkel_majki Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Radio masz fabryczne czy nie? Sprawdzałeś bezpiecznik z tyłu radia?
tomek86a Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 jak masz radio fabryczne to napewno ci się zakodowało
domjenick Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam, odłączałem aku do ładowania, przy podłączaniu zrobiłem lekkie spięcie. Bezpieczniki w porządku wszystko działa oprócz radia. Gdzie szukać rozwiązania tego problemu? najpierw podepnij radio do innegop auta-zeby sprawdzic,czy dziala-kiedys,przy podłączaniu wzmacniacza-zrobilem spiecie-radio dzialalo(po podpieciu do innego auta) w aucie przepalil sie kabel od plusa,trzeba bylo pociągnac od akumulatoraale wpierw napisz co za radio
Agrzesiek4 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 radyjko pioneer. faktycznie mialo z tylu bezpiecznik i to on sie przepalil. takze juz po problemie.
Rekomendowane odpowiedzi