Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Moje pierwsze Audi a4 Blau :))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wstawiam kilka fotek mojego pierwszego Audi a chyba 8go z kolei w ogóle auta. Jest takie jakie sobie założyłem, poza tym że kupiem lekko uszkodzone i musze dołożyć jeszcze pare złotych na naprawe..... Jest to autko A4 S4 z 2005 r niebieski metalic, przebieg 89000 km, Poniżej kilka fotek. Nie to żebym się chwalił :)) A tak poważnie pokazuję te fotki Drodzy forumowicze ponieważ mam mały problem.... Jak widać na zdjęciu boku auta jest to wersja S-Line i jako takie było reklamowane i takie kupiłem (znaczki, wykończenie alu, felgi 17 alu, sportowe zawieszenie, biksenon itp). Znajomy twierdzi jednak że to nie jest S-Line ponieważ nie ma znaczka z przodu na grilu (może to po stluczce) ale tez na kierownicy, po str pasażera, nie ma tez wyszytego symbolu Sline na pokrowcach?? Czy możliwe że jest to wersja S Line bez tych wszystkich pierdół czy po prostu jest to wersja Avant a jakiś Niemcór podpicował ją sobie troche pod S Line? Jak to najlepiej spr?? Może jako doświadczeni forumowicze pomożecie rozwiązać mi tą zagadke ?? Z góry dzięki

http://www.fotosik.pl/usun_zdjecie.php?dCode=a1320a20a5a76b8171d6b09d076235

zo759.jpg

[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 15:56_________________________________________________chyba poprzednio wstawiłem zły link, sorki kolejne foto mojej A4:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8f61575d54eebf5.html

Opublikowano

a czemu nazywasz ta A4 - eSczwórką?? :kox:

a znaczek z grila mozna sobie zdjąć, a poszczegolne elementy pakietu s-line moznabylo dobierac oddzielnie, dlatego moze byc czesc s-line a brakowac niektorych detali..

Opublikowano
  • Autor

No tak tez tak kombinowałem... Oznaczenie S4 jest wzięte z Briefu niemieckiego.....??

Opublikowano

To jest zwykle a4 b7, zadne S4 (moje tez ma w briefie S4 jak z reszta wiekszosc A4).

Popraw sobie profil :wink4:

Opublikowano

No tak tez tak kombinowałem... Oznaczenie S4 jest wzięte z Briefu niemieckiego.....??

S4 to zupelnie inne auto...

widze ostatnio dziwna mode na wpisywanie S4 do profilu...

a popraw jeszcze bo masz do tego B5 wpisane w profil...

Opublikowano
  • Autor

Aha rozumiem i dzieki za wyjaśnieinie. W briefie jest jeszcze typ 8E.A co z tym S Line ?? Może to być wersja salonowa - nie ze wszystkimi "bajerami" czy raczej "samoróbka" jakiegoś niemca?? Przesyłam jeszcze kilka fotek w linkach .

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1d2fa26446aad0b7.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0bbdf14359bae5d8.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b10aba9ce6833e2.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/582e3c59e5b298f0.html

Opublikowano

znaczek s-line na drzwiach nie naklejony w dobrym miejscu :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 16:48_________________________________________________

..... A co z tym S Line ?? Może to być wersja salonowa - nie ze wszystkimi "bajerami" czy raczej "samoróbka" jakiegoś niemca??

tak ogólnie mówiąc to z s-line'a nie ma nic

Opublikowano
  • Autor

Czyli d*pa a nie S Line ale i tak mi sie podoba, zobaczymy jak będzie spisywało sie w trakcie użytkowania, szczególnie silnik BLB narazie jest nakrecone 89 tys km wiec mysle ze jeszcze oki a co dalej się okaże.....

Pozdrawiam i dzięki za "oświecenie":))

Opublikowano

Ja mysle, ze to RS4 jest :)

Opublikowano
  • Autor

Nie nabijac się prosze:)) Po prostu odczytałem z Briefu S4 i dlatego pytam a czemu tak pisza w briefie to juz nie wiem....

Opublikowano

z s-line nie ma nic

z s4 tez nie ma nic :)

ogolnie z wyposazenia dodatkowego poza alu felgami tez nic nie widze :)

pozatym.... ladna seria :) tylko przeklej znaczek s-line z drzwi na listwe .... bo wyglada jakby to zle poskladal pan edzio w lakierniu po wypadku

jakies zmiany przewidujesz ?

Opublikowano
  • Autor

Tak to fakt teraz dopiero zauważyłem że znaczek "przesunął" się z listwy trochę wyżej :)) Z tego co jeszcze pisza to z S ma lusterka i klamki w kolorze, zresztą nie ważne czy S line czy Nie. Ważne żeby się nie psuło, głownie silnik się sprawował. Ogólnie podoba mi sie ten kolor bo jest ich mało w tym kolorze choć czarny to klasa ale trafiło sie takie i jest ok. Co do zmian to niewiem. Na razie muszę je doprowadzić do porządku ( wymiana tylni zderzak , tylna klapa, wyklepać tylni błotnik i pomalować). Zastanawiam sie tylko że jeśli i tak mam do kupienia tylni zderzak (z czujnikami parkowania) to czy nie kupić jakiegoś "dobajerzonego" z innej wersji lub jakiegoś "po Lifcie" Macie może jakieś propozycje dla mnie??

Opublikowano

zderzak wstaw od s-lina a na klapie lotke tez sline.

potem jak gdzies urwiesz przedni zderzak to tez wyrezasz i bedzie w koncu s-line chociaz troche ;]

Opublikowano

Lusterka i klamki zawsze byly w kolorze. To nie B5 :decayed:

Opublikowano

Mnie się podobają te wstawki karbonowe na masce :kox:

Opublikowano

z s-line nie ma nic

z s4 tez nie ma nic :)

ogolnie z wyposazenia dodatkowego poza alu felgami tez nic nie widze :)

pozatym.... ladna seria :) tylko przeklej znaczek s-line z drzwi na listwe .... bo wyglada jakby to zle poskladal pan edzio w lakierniu po wypadku

jakies zmiany przewidujesz ?

No ja z wyposażenia widzę, grzane fotele, skórę na kierownicy, i ksenon/bixenon ( ciekaw jestem czy układ spryskiwania działa i czy jest układ samopoziomowania?)

Auto ma bardzo ładny kolor...

Zdejmij te doklejone znaczki s-line bo wygląda to nieciekawie dla tych co znają się w temacie ;)

Życzę dużo radości z auta i bezproblemowej obsługi auta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nie no wstawki na masce są do zlikwidowania, taki juz był- stiuningowany przez niemca :)) Pozdrawiam,[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 08:29_________________________________________________układ spryskiwania działa, samopoziomowania bi-ksenonów tez. Znaczek S Line przekleje:)) Co do "karbonowych" wstawek na masce s,ą różne opinie wiec sam juz nie wiem :confused4:

moze wiecej opini , heheh

Opublikowano

podoba mi się! sam szukałem A4 Avant, ale niestety się nie udało... bezawaryjnej jazdy życzę! :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki i wzajemnie!! Twoja A3 tez jest piękna nie ma co!

Opublikowano

pakiet światło ma:) i listwy dekory ma pakietowe daj lepsze zdjecia srodka w nocy:)