D3xter Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ja jak miałem taki problem to coś podłożyłem (kawałek materiału) i jak na razie 2 rok i jest ok Można i tak, jednak podgięcie tych blaszek to dosłownie chwila - będzie jak z fabryki.
Krzynek30 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Siemanko, ja już również po naprawie teraz całkiem inaczej tylko patrzę, że czeka mnie wymiana tych kratek, mocowania blaszek w dwóch są urwane , dzięki za opis zmotywował do pracy
uniqque Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 u mnie jedna kratka sama wypadała ale jakimś cudem była włożona odwrotnie. Przy okazji podgiąłem resztę blaszek i od razu lepiej Zauważyłem u mnie jeszcze jeden problem a na forum nie znalazłem: u mnie element deski pod kierownicą (gdzie jest jakiś tam mały schowek) strasznie odstaje z prawej strony. odkręcałem go i próbowałem jakoś to pogiąć ale nic to nie dało. Macie jakiś sposób i na to?
swierku86 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Czy jest możliwość żeby ktoś wrzucił fotki z opisem jak zrobić tą poprawkę tych nawiewów bo zdjecia na początku tematu są niedostępne.
eXik Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Czy jest możliwość żeby ktoś wrzucił fotki z opisem jak zrobić tą poprawkę tych nawiewów bo zdjecia na początku tematu są niedostępne. Podepne sie pod prośbe, bo również chcialbym to u sb zrobić
michu93 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2014 wieczorem wrzucę jakieś foto ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:23 ---------- nie pamiętam już jak tam te fotki wyglądały, ale zrobiłem foto tej blaszki w kratce i trzeba ją poprostu trochę wyprostować na każdym zgięciu i będzie ok przy okazji zrobiłem u siebie
misiek95 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 ja swoje jak podgiąłem to przez jakis czas chodzilo pieknie a potem sie te plastiki trzymajace blaszke pourywaly:thumbdown: więc jak będziecie podginać to z wyczuciem, bo ja chyba przesadziłem:decayed:
siwcio3 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Tez miałem połamane te uchwyty co trzymają blaszke i pomógł klej na gorąco
Rekomendowane odpowiedzi