okidoki81 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 panowie mam pytanko czy da sie zmienic podswietlanie wskazowek na liczniku z czerwonych na biale.posiadam audi z 95 r [mod]Proszę używać prefiksu przy nazwie tematu.Poprawione[/mod]
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 A po co ci zmieniać na białe Czerwone jest jak najbardziej ok
ArtJG Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 panowie mam pytanko czy da sie zmienic podswietlanie wskazowek na liczniku z czerwonych na biale.posiadam audi z 95 r Da się, ale najlepiej wymienić cały licznik i to najlepiej z FIS'em. Temat był już poruszany, np <a href="http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10354.0.html;highlight=wymiana+licznik"> --->tutaj<---</a>
okidoki81 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 chcialem zmienic na licznik z fisem ale za duzo zabawy a nie chcial by czegos zepsuc[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:28_________________________________________________jesli sie da to co trzeba zmienic
ArtJG Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 chcialem zmienic na licznik z fisem ale za duzo zabawy a nie chcial by czegos zepsuc[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:28_________________________________________________jesli sie da to co trzeba zmienic Wszystko masz opisane w linku , który ci podałem. Wystarczy poczytać
tomasz-gorz Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 zna ktos moze kogos co wymieniał tarcze na te z allegro? po wymianie mam w milach, a przydałyby sie same km.
mrogal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 zna ktos moze kogos co wymieniał tarcze na te z allegro? po wymianie mam w milach, a przydałyby sie same km. ja znam siebie
tomasz-gorz Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 zrobiłbyś zdjęcie licznika w nocy i pokazał jak te tarcze sie prezentuja. wybrałes jakis kolor czy zostawiłes białe?
Rekomendowane odpowiedzi