Bastek Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Czy może mi ktos polecić kogoś z okolic Tarnowa ewentualnie Krakowa kto by dobrze wymienił rozrząd w mojej niuni?
wojtek26 Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Dobra rada jak już bedziesz wym rozrząd niech mech dokładnie obejrzy wałki rozrządy czy nie są wytarte
stanlej Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Czy może mi ktos polecić kogoś z okolic Tarnowa ewentualnie Krakowa kto by dobrze wymienił rozrząd w mojej niuni? Nędzka serwis , solidnie i dokładnie:)
Cuber Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Podjedź sobie do ASO w Krakowie na ul. Zakopiańską do Bełtowskiego.
wit.s Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Nie myśl o ASO Gładysz. Zasadniczo nic do nich nie mam, ale ... skoro nawet mój ojciec radził mi, zebym w Warszawce poszukał, to coś znaczy. Co do wałków wojtek26ma absolutną rację. Poszukaj na forum wątków o wymianie rozrzadu w AKNie - było troche tego, a cała operacja nie jest ani prosta ani tania, więc trzeba szczególnie uważać zeby zrobić solidnie
Bastek Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Opublikowano 29 Maja 2007 Też o tym myślałem żeby sprawdzić wałki, a co sądzicie o wałkach regenerowanych( gdyby zaistniała potrzeba wymiany)?
szogun0 Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Też o tym myślałem żeby sprawdzić wałki, a co sądzicie o wałkach regenerowanych( gdyby zaistniała potrzeba wymiany)? A ja w takim przypadku polecam Świątek Tuning.
peja1000 Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 zadne wałki nie sa wyjechane po prostu jakis debil puscił plotke i wszczy jada na 2,5 v6 brat ma a6 i ma prawie 300tys km i chodzi igła jescze ma cisnieni na tłokach jak nowy prawie to są długo dystansowe silnik wuja ma a8 d2 i 230tys i też nic sie nie robi jakie geje sobie wymyslaja że 2,5 sa wadliwe tylko pompa wtryskowa siada a ogółnie lepiej uzupełnij profil....
kaj82 Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 zadne wałki nie sa wyjechane po prostu jakis debil puscił plotke i wszczy jada na 2,5 v6 brat ma a6 i ma prawie 300tys km i chodzi igła jescze ma cisnieni na tłokach jak nowy prawie to są długo dystansowe silnik wuja ma a8 d2 i 230tys i też nic sie nie robi jakie geje sobie wymyslaja że 2,5 sa wadliwe tylko pompa wtryskowa siada a ogółnie To żeś pojechał po całości A co do firm, to ja bym omijal serwis szerokim łukiem, spróbuj uderzyć do jakies lepszej firmy chiptuningowej, ew serwisy boscha, nie wierzę ze w tym rejonie nie ma dobrych specow ktorzy to zrobia po normalnej cenie(ok 500zl). Pamietaj zeby wymienic pompe wody i termostat
wit.s Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 po normalnej cenie(ok 500zl). Dodaj, ze mówisz tylko o kosztach robocizny
kaj82 Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 No to chyba jasne, z czesciami(dobre zamienniki) ok 2000zł.
marcin j Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Bastek daj znać jak będziesz po wymianie , gdzie co jak , jakie części , cena, info ogólne, będzie to można wrzucić do tego tematu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11892.0
84roger Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 mam do sprzedania rozrząd do v6 180KM. do AKE. może i do innych podejdzie
przemek4net Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 tam jest taka lipna konstrukcja ze przy niewielkich podtarciach wypadaja "pestki" z hydrauliki.... wyarto to ogladnac przy wymianie rozrzadu. Hydraulika to okolo klocka kosztuje wiec jakby tam byly juz obstukane dzwigienki to warto wymienic i hydro by za rok nie rozbieraz ponownie...
Rekomendowane odpowiedzi