Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 BFB] Czujki cofania i sciszające się radio da radę coś takiego zobić vagiem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio przyuwazyłem fajny patent u znajomka w mesiu. podczas wbijania wstecznego wyciszyło mu sie radio do okolo 20 % i dobrze było słychać pikanie czujek. temat mnie zaciekawił. wnerwia mnie to że za każdym razem musze sciszać radio zeby usłyszec pikanie. czy da sie cos takiego zrobić w b6 ??

Opublikowano

z tego co ogladalem opcje na VAGu to nie da sie tego zrobic. wykonalne to jest bo wystarczyloby zeby poszlo info do radia za ma sie wyciszyc, ale jakos panowie w audi o tym nie pomysleli.

zupelnie nie wiem czemu bo wpadli nawet na to ze jak masz telefon po bluetooth podpiety to w czasie rozmowy zmniejsza sie nawiew zeby nie szumialo, albo jak wrzucasz wsteczny w deszczu to samo wyciera tylna szybe ... a o tak oczywisctej rzeczy nie pomysleli :wallbash: :wallbash: przez tyle lat produkcji nie dalo rady tego dolozyc...

Opublikowano

a taka prosta rzecz. niestety zostanie mi przyciszanie radia. troche wstyd niby taka pierdoła a jednak !!