czarny Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Siemka mam pytanie odnośnie dwóch rzeczy w moim autku Pierwsza to: wygląda jak antena do internetu bezprzewodowego i wchodzi z niej jakiś kabelek w podsufitkę: oraz na bocznej tylniej szybie takie paski: ja myślalem że to jest od ogrzewania, ale kolega (lakiernik) mówil że od radia tylko te paski są po dwóch stronach z góry dzięki i pozdrawiam Happy New Year:D
kamyl Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 co do drugiego wydaje mi się że jest to ogrzewanie sprawdź teraz o zaparowanie szyby nie łatwo :>
bobusiek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Te paski na tylnych szybach to jest antena do radia(trzecie zdjęcie) a pierwsze dwa to może antena od zestawu głośnomówiącego telefonu
czarny Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 ale właśnie kolo mówil ze jest bluetoth ale ja chyba nie mam bo nie wyszukuje mi nowych urządzen... czyli na bank antena;>?
czarny Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 a własnie teraz spr i nie umiem wyszukać urządzenia oraz jak ancisne mode lub ten drugi przycisk pisze na fisie no funct
akjam Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Antena bankowo! A co do pierwszych dwóch fotek o nie wiem ale może być jakiś zestaw głośnowówiący?
Demo Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Na pierwszych fotkach to antena od zestawu głośnomówiącego/ powiadomienia gsm/ etc. W każdym razie antena GSM.
A-rek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 skoro antena radiowa to te paski na tylnej bocznej szybie to po co antena na dachu?
Demo Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 skoro antena radiowa to te paski na tylnej bocznej szybie to po co antena na dachu? Z tego co kojarzę w B7 na dachu jest antena GPS a nie radiowa.
czarny Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 jaka antena GSm?? na dachu jest GPS, ale antena z zestawu głośno mówiącego a jak to uruchomic?
OLO_GDA Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 skoro antena radiowa to te paski na tylnej bocznej szybie to po co antena na dachu? nie ma anteny na dachu ... najwyzej pletwa od GPSa
Demo Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jaka antena GSm?? na dachu jest GPS, Poprawiłem.
Cuber Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jaka antena GSm?? na dachu jest GPS, Na dachu jest i do telefonu i do nawigacji :gwizdanie: ewentualnie sama do telefonu [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 16:31_________________________________________________
czarny Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 postanowiłem sprawdzić czy mam mikrofon, rozkręciłem światło przednie sufitowe, i nie było go lecz był taki kabelek urwany, takiej samej srednicy jak z tej anteny, następnie rozkęciłem schowek i takie coś mi się ukazalo: czyli znakiem tego nie ma modułu?
GRYFI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 skoro antena radiowa to te paski na tylnej bocznej szybie to po co antena na dachu? ori zestawy miały zawsze dwie anteny- dużo lepszy sygnał
fantastic Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 nad tym zdjęciu nad zdjęciem poduszki pasażera masz jakiś czarny kabel przymocowany opaskami do wiązki. sprawdz gdzie on jest podłączony bo wygląda jakoś nie ori -może tam jest odpowiedź
sokram Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czesc, Z tego co widze po znaczku masz zestaw firmy HIRSCHMANN z Niemiec. Poszukaj dodatkowych info moze reaktywujesz swoj zestawik. Milego dnia! Sokram
Rekomendowane odpowiedzi