Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Wymiana katalizatora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!!! wszystkiego najlepszego w 2010!!! a wiec panowie jak w temacie szykuje mi się wymiana katalizatora i na allegro znalazłem coś takiego http://www.moto.allegro.pl/item832986250_hit_katalizator_audi_a4_vw_passat_b5_1_9tdi_awg.html może miał ktoś z takim stycznośc? chyba że polecicie jakieś inne rozwiązanie? :mysli: _________________________________________________ Za opinie z góóóry dziekuję!!!!!

Opublikowano

wytnij kat i wstaw rurkę w puszkę.

Opublikowano

ralfik dowiedz sie jak wyglada sprawa z przegladem technicznym , bo jak dobrze pamietam np. w irlandii i anglii musi byc kat , bo tam badaja chyba zadymienie

Opublikowano
  • Autor

witam !!! no niestety tutaj jest tak samo i wyciecie kata odpada :wallbash: dzieki za porady!!! szkoda ze niejestem w polsce bo by było po problemie :thumbdown:

Opublikowano

witam z tej firmy polecam strumiennice a kata mozesz wycic :hi:

Opublikowano

spelnia Euro 2 wiec lipa, A4 B6 1.9TDI 131KM z tego co wiem spelnia Euro 3 (a moze Euro 4?).

Opublikowano

witam z tej firmy polecam strumiennice a kata mozesz wycic :hi:

do diesla nie stosujemy strumienic(zjawisko rezonansu) ,wiec jak juz wymiana to kata, , szukaj moze z angola lub z rozbitka na portalach internet.

Opublikowano

kup nowy ewentualnie jakąs dobrą uzywke. nie kombinuj z zamiennikami mozesz sie rozczarowac. sprzedajac swój stary zawsze ci sie troche zwróci kasy. jak masz zamiar jeszcze troche autem pojezdzic to warto zainwestować

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam usuniete wnetrznosci katalizatora, bo robil mi problemy z turbina , przez niego mi padla, gosciu mi go oprożnił i jest ok :cool1:

Opublikowano

hejka wywal kata i po klopocie,wstaw rure ja tak zrobilem i jestem zadowolony pozdro

Opublikowano

a używany katalizator z volgswagena?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

panowie czy po wywaleniu kata jest jakas poprawa w dynamice silnika? :>

Opublikowano

tak jest , lepiej słychac prace turbinki

Opublikowano

jaka jest średnica rury ? mam wyciętego kata i jest tylko rurka Chce wstawić tłumik przelotowy (widziałem na allegro ) bo denerwuje mnie dźwięk ale nie wiem jakiej średnicy

dzięki za pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam pozwolicie ze sie podłącze pod temat słyszałem ze po 200tyś km kat jest do wywalenia ja mam 189tyś i też chciałbym wywalić kata chciałem zapytać czy ta aukcja co kolega podał będzie pasował ten zamienik do mnie czy trzeba coś przerabiać :rolleyes:

Opublikowano

Bosal robi niezłe zamienniki do A4 i cena jest przyzwoita, w IC niecałe 600zł. i śpisz spokojnie.

Opublikowano

nie wiem jak w innych miastach ale w czewie wyciał mi kata. wspawał rurke i wyszło 70 zł... wiec chyba nie ma sensu tego zamiennika pchac

Opublikowano

nie wiem jak w innych miastach ale w czewie wyciał mi kata. wspawał rurke i wyszło 70 zł... wiec chyba nie ma sensu tego zamiennika pchac

u mnie za coś takiego chcieli 250zł...