adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 korzysta ktos z was z takiego oto wynalazku?? http://moto.allegro.pl/item869059195_webasto_elektryczny_ogrzewacz_dmuchawa_programator.html jesli to prawda ze dziala tak jak w opisie to bym sobie kupil, bo nienawidzę skrobac szyb jak pi#@#i z ranca, brr a jesli ktos z was tego uzywa, lub kupil i nie uzywa to tez warto sie wypowiedziec, bo nic tak bardzo nie wkurza, jak wydanie kasy na jakis bubel z allegro, takze zapraszam kazdego kto mial z takim wynalazkiem do czynienia do wypowiedzi, yO!
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wiesz co, wydaje mi się, że pożytek z tego będzie niewielki - jak webasto, to tylko porządne, ogrzewające płyn chłodniczy. Ja sobię radzę z szybami w ten sposób, że odgarniam śnieg z wierzchu, potem biorę z domu kubek gorącej wody, polewam szybę i od razu jazda - zajmuje mi to góra minutę-dwie i nie mam problemu;) Swoja drogą - czekam na wypowiedzi tych, którzy produkt już zakupili.
Bieniek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Lej dalej goraca wode.Tylko sie nie zdziw jak szyba peknie....
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 polewaj dalej goraca woda az Ci szyba strzeli [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 23:31_________________________________________________ [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 23:31_________________________________________________Bieniek gdzie sie wpychasz
Damian0911 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 myślę że lepiej kupić dwa odmrażacze do szyb za 9zł szt. i starczy na całą zimę będzie to mniej kłopotliwe nisz ta farelka(webasto) na akumulator przecież nigdy nie wiadomo kiedy akurat samochód sie przyda i zawsze jej nie nastawisz
adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 odmrazacze swoja droga, ale jak codziennie wstajesz o tej samej godzinie i jedziesz do roboty, to fajnie byloby codziennie wsiadac o 7rano do auta, w ktorym jest wzglednie cieplo i szyby sa odmrozone:>
krg1 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja mysle ze to bubel bo te 150 W to za malo zeby nagrzac wzglednie auto z odmrożeniem szyb itd. przy jakim wiekszym mrozie, nie mowiac juz o cierpiacym aku
OLO_GDA Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja mysle ze to bubel bo te 150 W to za malo zeby nagrzac za to dostatecznie duzo zeby spowodowac piekny pozar.... a potem szukaj gosica na allegro;] a tak serio. naprawde myslisz ze cos tych rozmiarow i otej wydajnosci jest w stanie nagrzac wnetrze przy kilkustopniowym mrozie? i do tego nie zzuyc calego pradu z akumulatora, zebys jeszcze mial czym wystartowac??
david_n Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja mysle ze to bubel bo te 150 W to za malo zeby nagrzac za to dostatecznie duzo zeby spowodowac piekny pozar.... a potem szukaj gosica na allegro;] Wlasnie mialem to pisac. W zyciu bym tego do auta nie wsadzil...
KANAL Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wiesz co, wydaje mi się, że pożytek z tego będzie niewielki - jak webasto, to tylko porządne, ogrzewające płyn chłodniczy. Ja sobię radzę z szybami w ten sposób, że odgarniam śnieg z wierzchu, potem biorę z domu kubek gorącej wody, polewam szybę i od razu jazda - zajmuje mi to góra minutę-dwie i nie mam problemu;) Swoja drogą - czekam na wypowiedzi tych, którzy produkt już zakupili. Powtorze ... lej dalej Lepiej kupic odmrazacz bo naprawde daje rade
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 całkiem ciekawy wynalazek... ...żeby puścić furę z dymem :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Panowie... Czy ja napisałem, że polewam szybę wrzątkiem? Wystarczy letnia/ciepła woda i problem rozwiązany - przy małej różnicy temperatur na pewno szyba nie pęknie. Jak ktoś polewa wrzątkiem, to życzę powodzenia...
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 fajne by to było jak by działało na zasadzie ori webasto a nie wysysało aku
mech15 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 chyba ma własną baterię i bezpiecznik chroniący akumulator auta
Pandzior Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nie rób jaj. Miałem coś podobnego w poprzednim aucie. ŻENADA!!!!!
Demo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jeśli elektryczne to tylko coś takiego ew. http://www.intercars.com.pl/?id=321&lang=PL& To zalinkowane badziewie to może służyć co najwyżej do ogrzania sobie dłoni po odśnieżaniu auta W tym Defa najsłabsza grzałka wnętrza pojazdu ma 1350W. Sam zobacz jak to się ma do tych 150W. Takie A4 kombi to kawał pudła, a jak masz na zewnątrz -15 to na prawdę trzeba power żeby to przełamać.
mech15 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kiedyś mi to wpadło w oko na allegro, nie wiem jak ze sprawnością, nigdy tego nie używałem. Ale jest tanie, jeśli dało by radę odmrozić przednią szybę w duże mrozy to 1 problem mniej, choć pomysł z ciepłą wodą też nie jest gorszy, o nagrzaniu auta raczej nie ma mowy. Może przyzna się ktoś kto to zakupił, bo koledzy od razu taki ostracyzm zrobili, że wstyd coś takiego mieć hehehehe
Demo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kiedyś mi to wpadło w oko na allegro, nie wiem jak ze sprawnością, nigdy tego nie używałem. Ale jest tanie, jeśli dało by radę odmrozić przednią szybę w duże mrozy to 1 problem mniej, choć pomysł z ciepłą wodą też nie jest gorszy, Efekt będzie co najwyżej taki jak po kubku wody. A ile tańszy kubek wody. Możesz śmiało zapomnieć o tej zabawce.
mech15 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja tego nie planuje kupić, wole sobie poskrobać
czarny Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja myślalem o takim czymś w celu nagrzania samochodu ponieważ mam zamiar w nim spać zeby mi autko nagrzalo bo nie mam webasto a wiadomo zimno na dworze a chce troche sie napić wiec nie wiem jak to zrobic
Rekomendowane odpowiedzi