Opublikowano 28 Stycznia 201016 l Tylko że niektóre wychodziły z taką kierownicą standardowo Ludzie zmieniają zwykłe kierownice na te od S-line nie ma sline w b5 :gwizdanie: S4 czy S-line co to za różnica chyba wiesz o co mi chodziło Fakt faktem 3-ramienna nie podoba mi się. A żeby być uczciwym, to ja sam na początku sceptycznie podchodziłem do niebieskiego wnętrza, ale gdy obejrzałem auto na żywo to spodobało mi się. I najważniejsze, żeby właścicielowi się podobało. Pozdrawiam
Opublikowano 4 Maja 201016 l Autor żeby nie moja Kobitka też jeżdziłbym w niebieskim środku :good: pozostawałem w ukryciu, czekając na zawias, a Ty żeś wygrzebał tego kotleta
Opublikowano 4 Maja 201016 l I dobrze, że wygrzebał Bardzo ładne auto, zazdroszczę ori xenonu. Jeszcze gleba i będzie
Opublikowano 4 Maja 201016 l Autor póki nie znajdę konkretnego gwintu, auto będzie stać na sprężynach KW, ale póki co leżą w PL jeszcze
Opublikowano 5 Maja 201016 l Autko się super prezentuje powodzenia w dalszych planach Przy okazji pozdrowienia dla audi fana z podkarpacia :evil:
Opublikowano 5 Maja 201016 l Autor Autko się super prezentuje powodzenia w dalszych planach Przy okazji pozdrowienia dla audi fana z podkarpacia :evil: thx wzajemnie a skoro już odgrzany to taka mała kosmetyka tylnej klapy doszła
Opublikowano 21 Listopada 201015 l Autor jako, że dawno nic się nie działo w moim temacie to pochwalę się nowym modem, a mianowicie ori sprężyny zostały zastąpione niższymi KW szczerze to efekt nie satysfakcjonuje mnie w 100% i w poszukiwaniu jest nadal gwint a i kilka pikczersów ze słonecznej niedzieli
Opublikowano 21 Listopada 201015 l furka z zewnątrz środek nie w moim guście.tylna klapa bez oznaczeń sam się nad tym zastanawiam ale w avancie nie wygląda to tak ładnie
Opublikowano 21 Listopada 201015 l rozmiar słuszny, ale zupełnie mi nie pasuje ta felga... tył piękny
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor Uploaded with ImageShack.us muszę ogarnąć teraz przód, planuje wsadzenie grila z rsa w czerni, ale póki to nie nastąpi w obecnym zostanie pomalowana ramka na czarno a jak wszystko pójdzie po mojej myśli, to na wiosnę felgi zmienią kolor ps. kiedyś zobaczyłem ten tył i się zakochałem Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:49_________________________________________________ ale choojnia :wallbash:
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor tiaa wiem, pieprzony jodem civic cofnął, a ja skręcałem właśnie, dlatego poszło lekko po boku
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Autor hmmmm kolego ile dales za aluski ?? bo sa kozackie http://sklep.carrera.com.pl/?p=productsMore&iProduct=54