Alzak Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 witam mam problem po odlaczeniu akumulatora po jego ponownym podlaczeniu pali mi sie kontrolka od esp czego to moze byc wina?? mozliwe ze jakis bezpiecznik poszedl po podlaczeniu aku ??
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 powinna zgasnąć po kilku kilometrach ... u mnie tak było
morwa76 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 mam tak samo,gaśnie po paru minutach pozdro
Alzak Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 dzieki wielkie uspokoilem sie jeszcze jedno pytanko mial ktos moze problem z wyjeciem aku w b7 bo mi dzis nie poszlo znaczy sie nie silowalem sie za mocno bo nie chce nic zepsuc
piotrsob1 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 dzieki wielkie uspokoilem sie jeszcze jedno pytanko mial ktos moze problem z wyjeciem aku w b7 bo mi dzis nie poszlo znaczy sie nie silowalem sie za mocno bo nie chce nic zepsuc A odkręciłeś srubę mocującą aku do nadwozia ? Jak ktoś nie chce mieć problemów wynikających z odłączenia aku, wystarczy na czas wymiany podłączyć mały aku np. od UPS-a do gniazdka zapalniczki ( uważamy tylko żeby nie zrobić zwarcia przy wymianie aku) :>
Rekomendowane odpowiedzi