Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Rękaw na narty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych posiadaczy a4... :kox:

Czy może ktoś z Was przerabiał już montaż rękawa na narty?

Siedzenia mojej a4 niestety się nie składają i nie nie posiadają wspomnianego rękawa. Sezon narciarski w toku a tu bez bagażnika na dach ani rusz...... czy jest to w ogóle możliwe? Czy pozostaje tylko inwestycja w bagażnik...?

pozdrawiam Tuziu

Opublikowano

Według mnie najlepszym wyjściem jest inwestycja w trumnę bo przerabianie to gra nie warta świeczki bo rękaw jest bardzo mały i wchodzą góra 2 pary nart mocno upchnięte o desce zapomnij. A trumna sprawdza się znakomicie ładujesz sprzęt buty itp w bagażniku masz czysto a do tego trumnę wykorzystasz o każdej porze roku do przewozu np wózka dziecięcego. :cool1: A tu masz link http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_luka_na_narty-t109803.0.html

Opublikowano

rękaw jest bardzo mały i wchodzą góra 2 pary nart mocno upchnięte

hmmm w B7 Avant a zapewne to to samo co w B6 wchodzą 3 pary nart + 1 para małych :naughty:

Siedzenia mojej a4 niestety się nie składają i nie nie posiadają wspomnianego rękawa.

poszukaj moze na alledrogo sie trafi oparcie z miejscem na rękaw :cool1:

Opublikowano

rękaw jest bardzo mały i wchodzą góra 2 pary nart mocno upchnięte

hmmm w B7 Avant a zapewne to to samo co w B6 wchodzą 3 pary nart + 1 para małych :naughty:

Siedzenia mojej a4 niestety się nie składają i nie nie posiadają wspomnianego rękawa.

poszukaj moze na alledrogo sie trafi oparcie z miejscem na rękaw :cool1:

Czy tam nie ma aby jakiej blachy całkowicie odgradzającej bagażnik? trochę dużo rezania by się z tego zrobiło

Opublikowano

hmmm..... pewnie trzeba się rozejrzeć za jakimś bagażniczkiem......siedzenie od strony bagażnika mam w całości z blachy.... macie racje ... szkoda się pierdzielić z kombinowaniem .... w poprzednich autkach miałem rękaw i się bardzo przydawał - po prostu przyzwyczajenie i wygoda..... dzięki za odpowiedzi.....

pozdrawiam Tuziu