Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Carbon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haaa wiedzielem ze o tym mowa:D

Opublikowano

Na allegro znalazłem kiedyś różnego rodzaju "karbony" dla lusterek, chyba na zderzaki itp, tylko jak dla mnie to bardzo droga imprezka.

Opublikowano

a co konkretnie chcesz mieć w carbonie?

Opublikowano

Lepsza o tyle, że wycinasz..naklejasz i masz w dopie

no i to chyba by było na tyle z plusów folii.. a no i jeszcze cena :naughty:

Opublikowano

Scalilem 2 watki :hi:

Opublikowano

ja myślę lusterkach :mysli:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Okleiłem folią carbonową przedni panel i listwy wszystkich drzwi, i wymieniłem mieszek z allegro też carbonowy wygląda rewelacyjnie niebawem wrzóce fotki pozdrawiam.

Opublikowano

wymieniłem mieszek z allegro też carbonowy

wygląda rewelacyjnie

Z całą pewnością :decayed::kox:

:bag:

Opublikowano

ale okleiłeś prawdziwym carbonem czy folią?

Mieszek carbonowy? nie ogarniam :co:

Opublikowano

Okleiłem folią carbonową przedni panel i listwy wszystkich drzwi, i wymieniłem mieszek z allegro też carbonowy wygląda rewelacyjnie niebawem wrzóce fotki pozdrawiam.

pokaz, pokaz jak to wyszlo

Opublikowano

wymieniłem mieszek z allegro też carbonowy

wygląda rewelacyjnie

Z całą pewnością :decayed::kox:

ragga ty jak zwykle zbijasz sie z tego karbonu :polew:

pokaz, pokaz jak to wyszlo

Sam jestem ciekaw cos tam wymyslil :wink4:

Opublikowano

O mi by taki pasowal do mojego carbonu co nie ragga :wink4: mam taki sam splot :naughty

Tak Dudi...identyczny splot pixeli :naughty::kox: :kox: :tongue4:

Nic tylko brac :decayed:

Opublikowano

O mi by taki pasowal do mojego carbonu co nie ragga :wink4: mam taki sam splot :naughty

Tak Dudi...identyczny splot pixeli :naughty::kox: :kox: :tongue4:

Nic tylko brac :decayed:

Gdyby nie to ze obszywalem specjalnie skorka mieszek jek robilem cala tapicerke , to juz bym go bral i chwalilbym sie fotami ma forum . Przecierz ,toz to prwawdziwa okazja :kox::tongue4:

Opublikowano

jakbym miał taki wzór carbonu na listwach jak na tym mieszku to bym go wziął , ale moje listwy są zjebane z jakąś przeplecioną niebieską nicią i na dodatek pisze kłatro , a ja mam ośke :thumbdown:

coś takiego - sami zobaczcie , pasuje ten mieszek czy nie ??? :

dsc00236n.jpg

Opublikowano

jakbym miał taki wzór carbonu na listwach jak na tym mieszku to bym go wziął , ale moje listwy są zjebane z jakąś przeplecioną niebieską nicią i na dodatek pisze kłatro , a ja mam ośke :thumbdown:

dsc00236n.jpg

Ty chwalipiento :kox: jak chcesz to sie mozemy zamienic ja ci dam moje dekory a tam jest identyko splot jak na mieszku kupisz mieszek i se bedziesz mial wersje ,,Carbon Limited Edition " :polew:

Opublikowano

dsc00236n.jpg

Ty chwalipiento :kox: jak chcesz to sie mozemy zamienic ja ci dam moje dekory a tam jest identyko splot jak na mieszku kupisz mieszek i se bedziesz mial wersje ,,Carbon Limited Edition " :polew:

nie zamienie sie z Tobą , nie lubie wykorzystywać ludzkiej niewiedzy , oszukałbym cie. :decayed:

Opublikowano

dsc00236n.jpg

nie zamienie sie z Tobą , nie lubie wykorzystywać ludzkiej niewiedzy , oszukałbym cie. :decayed:

Jakos bym to przebolal :wink4: ta niebieska niteczka by mi to wynagrodzila :naughty: