Opublikowano 11 Stycznia 201016 l ps. zaraz kończy się wypalać teges majonez i idę testować :decayed nie zapomnij o kolegach z regionu
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l ps. zaraz kończy się wypalać teges majonez i idę testować Co tu testować, działa i tyle żeby nie było EOT, sprawdzałeś czy pasuje Ci ta górna część puchy komputera? Ja u siebie przerabiałem i mam już parę puszek i lipa, w najlepszym wariancie, wiązka wchodząca do puszki w wycięciu dolnej części jest cieńsza i trzeba grubszą uszczelkę.
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Autor Ja nie mam co sprawdzać muszę sobie załatwić albo samą górę albo komplet od B6 bo ta jest za niska i głupio to wygląda... teges majonez działa elegancko
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l No to spawdź otwory na śrubki, też załatwiłem sobie samą górę i nie pasowały dziurki, później całą puchę i nie pasowałą dziura na wiązkę
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l napęd: giejnia fele: giejnia silnik: giejnia znaczek S4: giejnia jedyne co cie w miarę ratuje to, że nie kupiłeś giejowskiego avanta
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Autor Te Ciepluch jestem ciekaw jakie Ty masz koła na zimę w swojej ?
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Te Ciepluch jestem ciekaw jakie Ty masz koła na zimę w swojej ? na zmianę
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l ... zmiana plastiku podszybia na wersję pełną ( muszę wymienić jeszcze górną obudowę komputera ) ... chodzi o te z 3.0 TDi, czy co :?:
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Autor Cineksik chodzi o te z 3.0 TDi, czy co question wg ETKA tylko S4 B7 ma takową...
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Alv auto MEGA KOX Mam nadzieje ze na wiosne wpadniesz do nas na spota :gwizdanie:
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Alv auto MEGA KOX Mam nadzieje ze na wiosne wpadniesz do nas na spota :gwizdanie: :polew:
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Autor turdzi miodzio , jedyny minus juz widze przyjales na klate wink4 smiley hehe taa w momencie zakupu...
Opublikowano 12 Stycznia 201016 l Autor dzięki Arek napisałem Ci PW ( chłodnica paliwa którą chciałeś... )
Opublikowano 12 Stycznia 201016 l Ładny furmacz, tylna klapa kiera szkoda tylko, że nie giejowski avant no i ta pucha od kompa pasuje nie teges do tego auta co zresztą widać po zdjęciach znaczek S4 mega kox