alvaro Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dzisiaj płacąc za paliwo patrzę że dwóch małolatów próbuje dźwignąć mi znaczek z grilla... Podchodzę patrzę a oni nie chcieli znaczka...
Maciek80 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wczoraj widziałem auto na spocie i ptaszek rzeczywiście dyndał Mało tego - w przednią prawą felgę wkręcił się czarny kot a z bagażnika wystawała ręka. Przez okno widziałem jeszcze maczetę na tylnej kanapie. Generalnie dziwny gość z właściciela, plamy krwi na koszuli próbował nerwowo ukryć poprawiając ciągle kurtkę i cały czas rozglądał się dookoła. A na poważnie furka mega kox, na żywo jeszcze ładniejsza niż na fotach
KOval81 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Alv - Wy się z mironem chyba zmówiliście mordercy ptasiorów Ostatnio jakaś moda na wożenie "ptaka" w sposób umożliwiający wszystkim jego oglądanie
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dzisiaj płacąc za paliwo patrzę że dwóch małolatów próbuje dźwignąć mi znaczek z grilla... Podchodzę patrzę a oni nie chcieli znaczka... pamiętaj, że nie możesz go ruszać do zakończenia śledztwa a patrząc na temp.za oknem - współczuję :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 10:11_________________________________________________ Alv - Wy się z mironem chyba zmówiliście mordercy ptasiorów Ostatnio jakaś moda na wożenie "ptaka" w sposób umożliwiający wszystkim jego oglądanie ja zabiłem - a alv tylko uciszył
KOval81 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 :polew: nie ogłaszał bym tego tak oficjalnie
wrclaguna Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Miron mial lepiej wypasionego ptaszka
Tomeks Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Miron mial lepiej wypasionego ptaszka nie wiem nie wiem,sołtys Knurowa twierdzi inaczej :gwizdanie: miron,VIII klasa '65
domjenick Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Panowie,ale OT tu walicie..... :gwizdanie:
alvaro Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 domjenick Panowie,ale OT tu walicie..... gwizdanie Jestem tym zbulwersowany i żądam aby każdy dostał kropka.... [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 08:39_________________________________________________Auto sprzedane - temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi