Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka policja :polew::polew:? Przyjmą zgłoszenie i możesz sobie czekać do śmierci :polew::polew::polew: , widać panie że mało na ebayu siedzisz :decayed:. Jeżeli w aukcji było napisane że navi z kodem a kodu nie ma , to masz pełne prawo do zwrotu , ale jeżeli nie było to sprzedawca nie musi przyjąć zwrotu bo jak kupujesz to powinieneś się zapoznać z opisem aukcji , ( ale zawsze można go załatwić otwierając sprawę na paypal :naughty:). To nie allegro i jak się nie znasz to jesteś w czarnej du.... i policja ci tu raczej nic nie pomoże.

Odnośnie kodu pin to 5-10 minut roboty :wink:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 801,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To nie polska ze nic nie robia :) Nie chce mi sie bawic ale jesli jest z wędki to chłopaka maja w kilka dni i zwrot kasy albo sprawa do sądu , na aukcji nic nie pisalo o kodzie ale jesli navi ma kod to musi go podac i prosta sprawa :) Poczekam inaczej bede pozniej myslal co i jak dalej z tym fantem zrobić :]

Opublikowano

No comment :facepalm:

Mógł ją mieć w swoim samochodzie i wcale tego kodu nie musi znać :wink:

---------- Post dopisany at 15:38 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ----------

Otwórz sprawę o zwrot i po sprawie :wink:

Opublikowano

powiedział ze mi poda , wiec na razie czekam , jak by mial ja w swoim aucie to powienien mi wyslac instrukcje a tego nie zrobil , no chyba ze ja wyrzucil z kodem :) Najwyzej tak jak pisales sciagne kod i po sprawie , jest w bardzo dobrym stanie z kablami ze wszystkim wiec szkoda oddawac bo wylicytowana w dobrej cenie takze wole ja zostawic i sciagnac kod, wiesz moze co i jak zrobic w razie w ?

Opublikowano

Of course :wink:

Opublikowano

jesli ktos by mi mógł pomóć w rozkodowwaniu rns-e to prosze o wiadomosc prywatna bo zalezy mi na czasie.

Opublikowano
jesli ktos by mi mógł pomóć w rozkodowwaniu rns-e to prosze o wiadomosc prywatna bo zalezy mi na czasie.

navi led czy zwykła?

Opublikowano

zwykła z 2007 roku

Opublikowano

daj maila na pw , posesle ci pliczek który wypalisz na cd:wink:

Opublikowano

Pany mam problem. Rozkodowałem rnse pliczkiem od Kolegi Dominika. Rozkodowało się bez problemu, tylko że teraz nie mogę wgrać spolszczenia. Robiłem down przez vcds-a w kanale 97. Po włożeniu płyty z mapami powinno być down. W wersji softu pokazuje mi X--- . Na fisie komunikat NO MAG.

Opublikowano
Pany mam problem. Rozkodowałem rnse pliczkiem od Kolegi Dominika. Rozkodowało się bez problemu, tylko że teraz nie mogę wgrać spolszczenia. Robiłem down przez vcds-a w kanale 97. Po włożeniu płyty z mapami powinno być down. W wersji softu pokazuje mi X--- . Na fisie komunikat NO MAG.

po tym jak włozyłes płytke z mapa zrobiła sie akyualizacja :wink:

Opublikowano

No właśnie Dominiku nie, zastanawiam się, bo jak kupiłem płytę to mi nie poszedł soft razem z mapą i Kolega z klubu musiał mi przysłać soft. Wgrałem soft z osobnej płyty, poszedł i mapy działały. Może wrzucę tą płytę z 0650. Czy teraz pójdzie jeśli down robiłem powiedzmy 3h temu?

Opublikowano

powinno pojsc takze smiało wal:wink:

Opublikowano

No i nie poszło.Wrzuciłem płytę z samym softem 650 i nic.Nie mam już pomysłów

Opublikowano
No i nie poszło.Wrzuciłem płytę z samym softem 650 i nic.Nie mam już pomysłów

Zobacz co masz ustawione jako źródło napędu, jeżeli MP3 to nie pójdzie, przestaw na CD i powinno być OK (przynajmniej u mnie tak było )

Opublikowano

Witam podrzuci ktos namiar na spolszczenie do RNS-E ? jest 188 stron nie dam rady przeczytac:)) Czy musze osobno spalszczac rns-e czy wkladajac plyte z najnowszymi mapami 2014 automatycznie wgra jezyk polski ?

Opublikowano

Nie ma znaczenia jakie źródło jest ustawione płyta z softem musi wystartować , nie spotkałem się z taką sytuacją. Sprawdź czy na kanale 97 nic się nie zmieniło może masz kiepski soft i coś wysypał przy robieniu downgrade.

---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

Witam podrzuci ktos namiar na spolszczenie do RNS-E ? jest 188 stron nie dam rady przeczytac:)) Czy musze osobno spalszczac rns-e czy wkladajac plyte z najnowszymi mapami 2014 automatycznie wgra jezyk polski ?
.

Nie. Spolszczenie to spolszczenie, a mapa to mapa.

Opublikowano

Spróbuje zrobić down i od razu wrzucić 650.Zobaczymy.Jak to nie zadziała to nie wiem

Opublikowano

Bardzo bym prosil o soft spalszczajacy pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeśli masz zmienione na kanale 97 na Downgrade i 650 nie rusza to kiepski soft lub coś wysypało się przy dekodowaniu navi.