Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten sam soft wgrywałem do wcześniejszego rnse.Poszedł beż problemu.Potem na niego wrzuciłem 750 PL i wszystko było ok.Coś mi się wydaje że to po dekodowaniu, bo w to moje wcześniejsze rnse też nie chciało ruszyć nowego softa.Co mogę teraz zrobić? Podpowiedzcie

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 802,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ten sam soft wgrywałem do wcześniejszego rnse.Poszedł beż problemu.Potem na niego wrzuciłem 750 PL i wszystko było ok.Coś mi się wydaje że to po dekodowaniu, bo w to moje wcześniejsze rnse też nie chciało ruszyć nowego softa.Co mogę teraz zrobić? Podpowiedzcie

jak dlamnie nadal cos nietak z softami które wgrwasz , daj mailika to podesle swój menu pl i zobaczysz :wink:

Opublikowano

Już posłałem.Dominik przy kierownicy mf przycisk mode powinien latać po menu rnse.Bo jakoś u mnie nie chce.Zakodowaliśmy na 3

Opublikowano
Już posłałem.Dominik przy kierownicy mf przycisk mode powinien latać po menu rnse.Bo jakoś u mnie nie chce.Zakodowaliśmy na 3

przycisk mode jest tylko do fona:wink:

Opublikowano

pytanie szybkie zwykłe rns-e czyta karty tylko SD rozumiem nie SDHC moze ktoś mi napisać konkretnie czy przeczyta 4 GB w jednym slocie czy tylko max 2 GB w 1 slocie? Audi a4 b7

Opublikowano
pytanie szybkie zwykłe rns-e czyta karty tylko SD rozumiem nie SDHC moze ktoś mi napisać konkretnie czy przeczyta 4 GB w jednym slocie czy tylko max 2 GB w 1 slocie? Audi a4 b7
Tylko SD i najlepiej 2 GB bo z tymi 4 różnie bywa poza tym 2 będzie Ci w miarę szybko chodziła:wink:
Opublikowano

dziękuje za szybką odpowiedz jaka klasa kart 4 wystarczy spokojnie ??

Opublikowano

Raczej tak u mnie nie mam napisane na karcie jaka klasa...

Opublikowano
dziękuje za szybką odpowiedz jaka klasa kart 4 wystarczy spokojnie ??

4 klasa działa dobrze, w końcu to tylko mp3 :wink:

Opublikowano

jak dlamnie nadal cos nietak z softami które wgrwasz , daj mailika to podesle swój menu pl i zobaczysz :wink:

No i d*pa Dominik.Nagrałem 2 płyty i nie ruszyło.Nawet nie słychać żeby płyta chodziła.Navi działa normalnie.Jakieś pomysły?

Opublikowano

zrób jej restart jak niepomoze wysyłaj domnie to ogarne:wink:

Opublikowano

No i d*pa Dominik.Nagrałem 2 płyty i nie ruszyło.Nawet nie słychać żeby płyta chodziła.Navi działa normalnie.Jakieś pomysły?

nagrywałeś na lapku czy masz coś lepszego do wypalania np: w PC ?

Opublikowano

W lapku, ale to nie zmienia chyba nic, bo na tym samym wypalona była dekodująca i poszła bez problemu.Polskie też mam z innego źródła i wgrała się wcześniej bez problemu.Po dekodzie jest coś nie tak.Każde włożenie płyty kończy się komunikatem na fisie NO MAG i płyta nie chula

Opublikowano
W lapku, ale to nie zmienia chyba nic, bo na tym samym wypalona była dekodująca i poszła bez problemu.Polskie też mam z innego źródła i wgrała się wcześniej bez problemu.Po dekodzie jest coś nie tak.Każde włożenie płyty kończy się komunikatem na fisie NO MAG i płyta nie chula

kuzwa wez zrób zdjecie tego no mag

Opublikowano

Ok jutro wstawie.Ja też nie kumam co to może oznaczać

---------- Post dopisany 29-03-2014 at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany 28-03-2014 at 19:49 ----------

Dominik wyskakuje mi takie coś:

CAM00346.jpg

CAM00347.jpg

CAM00349.jpg

Macie jakieś pomysły

---------- Post dopisany 31-03-2014 at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany 29-03-2014 at 13:20 ----------

A ma znaczenie, że wcześniej była pod rnse zmieniarka?

Opublikowano

niema znaczenia , dziwne jest to ze widzi płytke a nierusza , napewno zmieniasz w kanale 97 na 1 i zatwierdzasz bo to musi pojsc :wink:

Opublikowano

Robiliśmy tak dwa razy.Kumpel ma ori vcds i podpowiadał co zrobi.Nie miałem przy sobie softa i wgrywałem go na drugi dzień.Spróbuję może zrobić na od razu.Właśnie to jest dziwne że ją ewidentnie widzi, ale nie chce ruszyć

Opublikowano
Robiliśmy tak dwa razy.Kumpel ma ori vcds i podpowiadał co zrobi.Nie miałem przy sobie softa i wgrywałem go na drugi dzień.Spróbuję może zrobić na od razu.Właśnie to jest dziwne że ją ewidentnie widzi, ale nie chce ruszyć

Jak byś był w Puławach przy okazji to mogli byśmy spróbować u mnie. Mam soft, kabel, VCDS. Poszło u mnie bez problemu.

Opublikowano
Tak jak rozmawialismy, w czwartek się umowilem, żeby jeszcze napiecieyna rfsl sprawdzić dam znać jal wyszło

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ogarnales juz kamere w RNS-E LED? Nie tylko Ty masz problem z obrazem z adaptera na LEDzie. U mnie obraz czasem klatkuje, czasem pokazuja sie paski po bokach obrazu (pionowe) a obraz jest w dziwnych kolorach a czesm pokazuja sie znieksztalcenia u gory obrazu (poziome).

Opublikowano

Nie, jestem w kontakcie z kolegą Kobra7, może uda mi sie do niego podjechać i coś z tym zrobić, jak ogarne to d znać :-)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka