Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Ja zamontowałem DRL i jeżdzę na Auto (światła). Może i Ciebie zainteresuje pójść w tę stronę.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 801,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czy da radę zakodować rns-e tak aby ustawienie dzień / noc brał z czujnika zmierzchu a nie na podstawie informacji o włączonych światłach? Światła trzeba mieć całą dobę, przez to mam cały czas ciemną mapę :P

Nic nie zakodujesz RNS a

Załóż sobie modul swiatel dziennych SD-2 i problem rozwiązany ;)

Opublikowano
Czy da radę zakodować rns-e tak aby ustawienie dzień / noc brał z czujnika zmierzchu a nie na podstawie informacji o włączonych światłach? Światła trzeba mieć całą dobę, przez to mam cały czas ciemną mapę :P

Nic nie zakodujesz RNS a

Prościej i szybciej będzie zmienić w ustawieniach podświetlenie wyświetlacza navi z "auto" na "dzień" lub "noc"

Opublikowano

Nic nie zakodujesz RNS a

Prościej i szybciej będzie zmienić w ustawieniach podświetlenie wyświetlacza navi z "auto" na "dzień" lub "noc"

O, nawet nie wiedziałem, że takie ustawienia są :decayed:

Czyli niestety bez świateł dziennych nie da rady .. Dzięki za informację :wink:

Opublikowano

Jaką największą kartę pamięci mogę kupić do RNS-E(zwykły) w instrukcji pisze tylko 256 MB trochę to mało:(

Opublikowano

Ja mam 2x2GB, ale prawdopodobnie do 2x4GB

Powered by TapaTalk2

Opublikowano
Jaką największą kartę pamięci mogę kupić do RNS-E(zwykły) w instrukcji pisze tylko 256 MB trochę to mało:(

2GB chociaż sugeruję 1GB (szybciej bangla).

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ----------

Tylko NIE! SDHC.

Opublikowano

Spokojnie kup 2x2 giga dają radę chociaż tak jak Bartek napisał troszkę przymulają ale mi to akurat nie przeszkadza zanim odpalę auto to karta startuje:wink:

Opublikowano
Spokojnie kup 2x2 giga dają radę chociaż tak jak Bartek napisał troszkę przymulają ale mi to akurat nie przeszkadza zanim odpalę auto to karta startuje:wink:

to coś długo tą korbą kręcisz :grin::wink:

Opublikowano

to coś długo tą korbą kręcisz :grin::wink:

Nie wiem jak u Ciebie, bo ja jak otworzę auto to już odpala się rns:tongue4:
Opublikowano

To i tak słabo bo mi RNS-E otwiera drzwi :kox:

Opublikowano
To i tak słabo bo mi RNS-E otwiera drzwi :kox:
No tak jak się ma rns-a za 50F:polew::polew:
Opublikowano

zapomniałeś jeszcze dodać że leda :kox:

Opublikowano

A ja proponuje zakonczyc offtop bo potem temat ma milion stron i ciezko znalezc cos co jest potrzebne lub pozyteczne ;)

Opublikowano

To ja na koniec tego offtopa napisze:

Jak by ktoś miał na sprzedanie uszkodzonego RNS-E albo jakieś części to proszę priv

:hi:

Opublikowano

a zwykła SD(NIE HC) może być?

---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ----------

konkretnie chodzi mi o taką:

Karta pam. Platinum SD (nie HC) 1GB 177104 *54584 (3926958049) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ----------

Karta pam. Platinum SD (nie HC) 1GB 177104 *54584 (3926958049) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Może być

Opublikowano

Ja mam 2GB GoodRam i chodzi bez problemu, Mam zamiar kupic 4gb, będzie chodzić, może ktoś ma taką to by podesłał jaka firma itp.

Opublikowano

Ja mam 2GB GoodRam i chodzi bez problemu, Mam zamiar kupic 4gb, będzie chodzić, może ktoś ma taką to by podesłał jaka firma itp.

Ja mam 2GB, ale możliwe że kupię jedną 4GB.:wink: Tu przykładowe 4GB SD:

Karta Pamięci SD nie SDHC 4GB Pretec 60x Nowa GLS (3912282533) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Platinum 4GB Karta pamięci STANDARD SD NIE SDHC (3879004060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.