Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na stole czy w aucie dzieje sie to samo

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 802,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale na stole patrzałeś bezpośrednio do plusa i minusa ?

Po za tym ten koleś o którym mi posałeś to niezły przekręt jest , ostatnio próbował mnie zrobić na kasę na ebayu, ale mu nie poszło. Wiec myśle że wcisnął ci jakiś bubel .

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ----------

Jak nic nie pomaga to przywal jej vim-hackiem , poczekaj parę godzin żeby przeżarło płytę główną i może jej minie

Opublikowano

No tak plus i.minus na stole tylko byl podpiety. Ja z tym gosciem troche handlowalem, mowi ze moge mu odeslac ta plyte wiec zobaczymy.

Moze i tym vimvhackiem go potraktuje, probowalem cos googlowac na ten temat ale widocznie to jakis rzadki przypadek

Opublikowano

Albo jak ci pisałem pakuj w pudełko i sprawdzę co ją boli

Opublikowano

tak jak pisałem z kolega turbobastard sprawdzaliśmy płytki z mapami 2014 (kopiami), laser wyczyszczony, lecz nie czyta, znajdzie się tu ktoś z woj śląskiego lub kujawsko-pomorskiego kto podjął by się wymiany lasera lub ma inna kopie map żeby sprawdzić czy na pewno laser a nie płytki?

---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

wrzucę tez do działu giełda :)

Opublikowano

Raczej nie plytki bo u mnie dzialaja be problemu i Bartek (barrowiec1) nagral juz ich mase wysylal ludziom i grala gitara. No ale mozesz sprawdzic, mozesz juz miec laser wybredny na kopie.

Opublikowano
tak jak pisałem z kolega turbobastard sprawdzaliśmy płytki z mapami 2014 (kopiami), laser wyczyszczony, lecz nie czyta, znajdzie się tu ktoś z woj śląskiego lub kujawsko-pomorskiego kto podjął by się wymiany lasera lub ma inna kopie map żeby sprawdzić czy na pewno laser a nie płytki?

---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

wrzucę tez do działu giełda :)

Panie a jaki masz soft aktualnie w nawce ?

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ----------

Jak masz laser na wymianę to gdzieś 20 minut i po robocie . Jeszcze nie sprawdzałem ale chyba nawet dał bym radę to zrobić z zamkniętymi oczami :wink:

Opublikowano

nie wiem czy dobrze sprawdzam ale:

20140524_212920.jpg

wymienić pewnie tez bym dał rade, tylko szukam kogoś kto sprzedaje sprawdzone lasery, ewentualnie razem z wymianą.

Opublikowano

Najnowszy soft to to nie jest. Troche pogrzebiesz i dasz.rade samemu.wymienic jak masz lutownice i cos kiedys tam lutowales, nie jest tak ciezko. Ale troche ku*ew narzucasz jesli przyjdzie do wyjecia starego lasera i czytnik nie bedzie w pozycji.zaladowanej plyty :D

Opublikowano

ja bym jeszcze spróbował wgrać jakiś ori soft sw650 , albo SDS 660 albo pl 750 i sprawdzić czy płytka 2014 pójdzie. Jak nie to laser na 100%. Już pare razy sie spotkałem że nowe mapy 2013 / 14 nie chodziły na starszych softach.

Masz jakieś starsze mapy , sprawdzałeś czy latają ?

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

Najnowszy soft to to nie jest. Troche pogrzebiesz i dasz.rade samemu.wymienic jak masz lutownice i cos kiedys tam lutowales, nie jest tak ciezko. Ale troche ku*ew narzucasz jesli przyjdzie do wyjecia starego lasera i czytnik nie bedzie w pozycji.zaladowanej plyty :D

Włożyć można zawsze obojętnie jaką płytkę , najlepiej nie potrzebną :wink:

Opublikowano

lutować umiem, jak chodziłem do college'u na inzyniera elektryki to na drugim roku miałem zajęcia elektroniczne, wiec coś tam jeszcze pamiętam hehe, i po co mi to było 3 lata, elektrykę skończyłem a później mi się odwidziało tego zawodu lol - sorry za of

co do softu to mógł płyt nie czytać bo stary?

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

macie moze nowszy soft?

tak mam ori mapki 2007 i śmigają bez problemu

Opublikowano

Probowalismy.nowszy soft z kopii i nie ruszalo :) szkoda ze nie pomyslalem i zarzucil bym ori z 2010 co mam...

Jak bedziesz w okolicy to daj znac sie sprobuje ta 2010

Opublikowano

To już sobie odpowiedziałeś na pytanie :wink:

Opublikowano

w sobote do Pl śmigam wiec przed wyjazdem nie dam rady raczej.

nowy soft żeby wgrać to wystarczy nowsze mapki zapodać?

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

czyli kwestia softu?

Opublikowano
w sobote do Pl śmigam wiec przed wyjazdem nie dam rady raczej.

nowy soft żeby wgrać to wystarczy nowsze mapki zapodać?

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

czyli kwestia softu?

Bardzo możliwe , już spotkałem sie z paroma takimi przypadkami

Opublikowano

masz może nowszy soft? lub wiesz skąd można go załatwić ?:naughty:

Opublikowano

Aktualnie lece na telefonie , jutro coś wyczaruje , daj jakiś email na pw

Opublikowano

poszło :drinks:

Opublikowano

Emailem ori plyty mu nie wyslesz przecie... Ewentualnie jak bedziesz jechal do tej PL to zachaczysz o Cov jesli.bedzie to jakas normalna pora, to sie sprobuje

Opublikowano

podjedź jeszcze raz do cov, Bartek włoży ori 2010 i zobaczysz, czy pójdzie

---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ----------

ale może samego softa na maila wysłać, wypalić i może pójdzie :wink: