Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwoniłem właśnie do aso i otrzymałem dziwną informacje ze kluczykow do wycisgniecia navi mi nie sprzedadza bo to narzedzie serwisowe ;/

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 802,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spoko czekam, jechac to mi sie nie chce bo daleko ;) zadzwonie.

Opublikowano

A no tak, ok, a jakiegos TPS'a blizej nie masz? Luknij na necie, oni tam tez maja ori czesci do calej grupy vaga

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ----------

2edu5e2u.jpg

Opublikowano

A ma ktoś z was może plik do nagrania z pewnym ori softem 0500 lub niżej (ale wyżej niż 0080)?

Vim Hack w moim przypadku jest tak uparty że mimo procedury i wgrywania (po odczekaniu czasu) 0550 wywala mi vim z RNS-E. Robiłem u innych i poszło od razu z 0550, a ja jeżdżę i jeżdżę bez vim. Dlatego spróbuję z niższym może u mnie zadziała.

Opublikowano

nic z tego :shock3: vw odsyła do audi a oni znów mówią ze to narzedzie serwisowe i nie dadzą ;/ mozna u nich umówic się na wizyte na demontaz hahaha.

znalazłem to: LINK niby OEM, co myślicie?

Opublikowano

Niezle jaja, a tego tps a u siebie szukales?

Wyglada na ori, cena tez podobna, ja bym bral

Opublikowano

tak szukałem, najbliższy w b'ham, a na tej stronce co podałem to 4 funa wysyłka ale to i tak mniej jak bym musiał dymać do jakiegoś sklepu i paliwo tracić. poszukam jeszcze gdzieś indziej ale chyba zamówię tam.

Opublikowano

Tez bym tak chyba zrobil, 4funa wysylka ? Rozboj w bialy dzien

Opublikowano
Tez bym tak chyba zrobil, 4funa wysylka ? Rozboj w bialy dzien

no niestety, wole wydać 4f na wysyłkę niż tracić paliwo i szukać a jak wiemy 'turbo' lubi sobie łyknąć :naughty:

Opublikowano

A jak!

Panowie, czy ktos sie spotkal z tkim czyms ze jak przelaczam utwory na rnsie z kierownicy galka to zamiast wskakiwac na kolejny losowo wybrany to najpierw powtarza od poczatku ten ktory jest aktualnie grany i do piero za nastepnym obrotem losuje kolejny utwor?

Opublikowano

Jeżeli chcesz cofnąć do poprzedniego utworu to tak robi że najpierw powtarza a dopiero za drugim razem się przełączy na poprzedni a do przodu to normalnie przeskakuje bynajmniej u mnie...

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano
nic z tego :shock3: vw odsyła do audi a oni znów mówią ze to narzedzie serwisowe i nie dadzą ;/ mozna u nich umówic się na wizyte na demontaz hahaha.

kuwa, co za debile :facepalm:

mi tak w tps-ie powiedzieli, że nie ma możliwości kupna wyjmaków do radia. a ja mu z nr wyskoczyłem. gościu ładnie przeprosił i zamówił...

a jak z nimi gadałeś? pytałeś się o wyjmaki? czy po numerze ? mówisz im, że chcesz i koniec. w etce nic nie ma, że są to narzędzia serwisowe. więc skoro podana jest cena, to każdy ma prawo kupić...

Opublikowano

kuwa, co za debile :facepalm:

mi tak w tps-ie powiedzieli, że nie ma możliwości kupna wyjmaków do radia. a ja mu z nr wyskoczyłem. gościu ładnie przeprosił i zamówił...

a jak z nimi gadałeś? pytałeś się o wyjmaki? czy po numerze ? mówisz im, że chcesz i koniec. w etce nic nie ma, że są to narzędzia serwisowe. więc skoro podana jest cena, to każdy ma prawo kupić...

pierw bez numeru

później po numerze tez bez skutku, nawet z kolesia 'menedżerem' i powiedział mi stanowczo NIE bo to tylko dla serwisu, ściemniam nawet ze kumpel kupował a oni ze nie możliwe :facepalm:

debile ku.. debile.

no nic, zamówione już z tej stronki.

Opublikowano
Jeżeli chcesz cofnąć do poprzedniego utworu to tak robi że najpierw powtarza a dopiero za drugim razem się przełączy na poprzedni a do przodu to normalnie przeskakuje bynajmniej u mnie...

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Galka krece do gory wiec powinno przeskakiwac do przodu, nie? Mam teraz leda, wczesniej w lcd tak sie przelaczalo bez problemu. A, sprawa tez taka ze radiem jak przelaczam to sie tak nie dzieje, tylko z kiery...??

Co do wyjmakow to mi tez mowili ze nie mozna zamowic, dopiero Barrowiec1 po numerze mi to zrobil, to wankersy sa panie:facepalm:

Opublikowano

Pany proszę jak mam ściszyć startowy DING albo końcowy jebud DONG i głośność startową bo za kazdym razem jak wsiądę do auta to jak jebsnie to no żesz .... :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Przypomnijcie od jakiej litery bluetooth ma pełną funkcjonalność w RNS-E :wink:

---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ----------

Aaa i była gdzieś strona z listą obsługiwanych telefonów...

Opublikowano

C high, D i E low, potem high

Opublikowano

Panowie który pin w przejsciowce na 2 din odpowiada,za to żeby radio wylaczalo się po zamknięciu auta?

Opublikowano

Na czerwonym fisie tez powinny sie pojawiac wskazowki z navigacji prawda?

Jestem pewien ze gdzies to widzialem, zegary mam zakodowane ale to nie dziala, przelaczam na kierze przyciskiem mode i przelacza miedzy pustym polem a radiem, zastanawiam sie czy cos nie mam popaprane z canami bo bluetooth mi dziala tylko po rozlaczeniu quadlocka z rnse do pierwszego ponownego odpalenia auta i przestaje.

Opublikowano

Jakos je sie specjalnie restartuje? Kodowalem je juz chyba z miesiac temu ponad.