Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale może samego softa na maila wysłać, wypalić i może pójdzie :wink:

Jesli takowy ma, mozna sprobowac, why kurfa not?

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 803,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

masz jeszcze te płytki co mi nie chodziły? może bym podskoczył jutro jak by Ci pasowało.

Opublikowano

musi :wink:

Opublikowano

turbobastard je ma

Opublikowano

miszka miałeś racje, trzeba było zaktualizować soft, mapki śmigają elegancko

wielkie dzięki za mapki barrowiec1 turbobastard oraz miszka za info o sofcie :decayed:

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

jeszcze jakby ktoś z was użyczył mi VIM hack'a to był bym mega wdzięczny! :drunk:

Opublikowano

no i gra muzyka :hi:

kurcze całkiem mi wyleciało z głowy że miałem ci ten soft wysłać :doh: ale widzę że chłopaki też coś tam mieli

Opublikowano

No, zasadzilismy ori 2010 i poszly kopie po upgradzie

Opublikowano

jeszcze jakby ktoś z was użyczył mi VIM hack'a to był bym mega wdzięczny! :drunk:

sprawdź email w załącznikach masz vim hacka , sw650 i menu pl z opcją sds :naughty:

pierwsze co musisz zrobić to pobrać pliki , rozpakować jakimś winrarem i każdy nagrać na osobną płytkę cd (normalnie windowsem). Nie nagrywaj folderów tylko otwórz i dopiero wtedy przenieś do nagrywania w postaci 4-5 plików . najlepiej nagrywać z jak najmniejszą prędkością x2 lub x4

Potem do ręki bierzesz vaga wchodzisz w nawigacje potem adaptacje , kanał 97 , zmieniasz wartość z 0 na 1 i po kolei jedziesz z softami . Pierwszy vim hack potem sw650 i na końcu pl menu z sds .

po wgraniu vim hacka najlepiej poczekać z parę godzin przed wgraniem następnego softu po to żeby dobrze się wgryzł w płytę główną . Nie którzy czekają z wgraniem następnego softu nawet 24h .

jak by co to pytaj

pozdro

---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ----------

jak nie chcesz pl menu no możesz poprzestać na wgraniu tylko sw650 , albo jak chcesz to mam też sds z angielskim menu :wink: sw660

Opublikowano

Ogromne dzieki !! Mam jeszcze takie glupie pytanie, robie adaptacje vagiem tylko raz i odkladam kompa na bok i dopiero podaje plytki do navi? Czy za kazdym razem i podaje plytki przy odpalonym vagu?

Opublikowano

97 kanal ma wartosc 1 zmieniasz tylko jak robisz downgrade, upgrade startuje sam, a bynajmniej powinien.

Opublikowano
97 kanal ma wartosc 1 zmieniasz tylko jak robisz downgrade, upgrade startuje sam, a bynajmniej powinien.

Tak jak napisze Bartek zmieniasz wartośc z 0 na 1 tylko raz , przed włożeniem płytki z vim hackiem , potem już wszystko samo idzie do góry . Najlepiej po wgraniu vim hacka zmienić wartość z 1 na 0 ( nie raz zmieni się sama ) co by przypadkiem nie zrobić znowu downgrade .

---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------

zmieniasz wartość i wychodzisz z vaga :wink:

Opublikowano

Narazie chcialem sobie wgrac pl wersje. Wypalilem plytke cd verbatima alcoholem 120 z najmniejsza mozliwa predkoscia i navi jej nie widzi.

Opublikowano

a rozpakowałeś to dobrze i żadnym alkoholem tylko normalnie windowsem jak byś muzyke na płytkę cd nagrywał , płytka może być obojętnie jaka , nawet zwykła z funciaka :wink:

Opublikowano

Windowsem tez prubowalem tylko wybralem zapis jak usb data. Sprubuje jeszcze raz

Opublikowano

No to jak nie wysuwany ekran?

Opublikowano

Rozumiem. W takim razie dzięki za ostrzeżenie :) W ostateczności można kupić navi RNS-E i przełożyć? Czy wiele się te navi nie różnią i nie ma sensu wymieniać? W zasadzie na nawigacji mi i tak nie zależy, pozostaje sprawa radia. A i język angielski przeżyję, więc nie wiem czy warto się pchać w RNS-E

Opublikowano

jeśli navi ci zbędna to zostań przy tym co masz.

Opublikowano

20140610_193438.jpg

niby pokazuje ze jest płyta z softem lecz nie czyta :(

Opublikowano

Coś musiałeś chyba źle nagrać

Opublikowano

zrobiem tak:

wrzuciłem płytke cd

wyszkoczyło okienko

klikłem burn files to disc

puzniej komunikat jak chciałbym zapisac dane

- with a cd/dvd player - to zaznaczyłem