Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jakie cb zmiesci sie do schowka pod kierownica?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie wyglada to tak:

zdj281cie0054hq.jpg

zdj281cie0069qg.jpg

jest dziurka, ale w nieszczesliwym miejscu, bo nie da sie zamontowac trojkata :neutral:

chyba zamontuje tam antenke do navi, a od CB pojdzie na bok na zaczepach

Opublikowano

A jaką magnesówke polecacie.

Opublikowano

10028729hp.jpg

u mnie wyglada to tak :grin:

a co do navi to mam magnesowa i czasem bywa na klapie :mrgreen:

Opublikowano

jak szukasz antent to tylko z presidenta

Opublikowano
  • Autor

ja biore magnesowke, nie zawsze potrzebuje cb i moge ja wtedy schowac. antenka 60 cm wyrzucana na dach w razie potrzeby to dobra sprawa (ciekawe czy podczas jazdy bedzie to mozliwe? :D )

Opublikowano
ja biore magnesowke, nie zawsze potrzebuje cb i moge ja wtedy schowac. antenka 60 cm wyrzucana na dach w razie potrzeby to dobra sprawa (ciekawe czy podczas jazdy bedzie to mozliwe? )

Jak się ktoś postara to wszystko jest możliwe.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

a czy za korzystanie z CB nie ma jakis opłat??

i ktos kto ma juz magnesówke i uzywa jej w kombi to mógłby mi jakąs polecic

Opublikowano

Nie ma żadnych opłat. A co do magnesówki to mam u siebie w sedanie na tylnej klapie magnesówkę ale tak powyżej 160km/h to juz prawie odpada :(

Opublikowano

MDM, zakupisz dobra magnesowke to i 200 bedziesz mogl przekroczyc. :razz:

Opublikowano

chcesz dobra antene (magnes) wez ML-145 z presidenta lub Midlanda - ale to maszt 160 cm wysokości

chcesz miec funkcjonalnie i wygladająco ok - bierz Presidenta Floride - wysokosc 45 cm - działanie - korzystne - wystarczajace do poruszania sie

Opublikowano
MDM, zakupisz dobra magnesowke to i 200 bedziesz mogl przekroczyc. :razz:

dobra ewirze, ale doradzie jakąs

Opublikowano

Mik3sz przeciez Ci podal jakie i chyba dobre. No chyba, ze chce zeby Ci szybe wybila.

Opublikowano
Mik3sz przeciez Ci podal jakie i chyba dobre. No chyba, ze chce zeby Ci szybe wybila

koledze z klubu bym tego nie zrobił - warunek - prawidłowo umieszczona antena magnesowa - środek dachu poprzecznie, końcówka dachu - wzdłużnie - okolice anteny od radia w Avancie, - gwarantuje - polatałem już ponad 200 km/h z tymi dwoma modelami na magnesie ...

spadające anteny to Midland 18-244, H-tec, i jeszcze kilka tanszych modeli ...

jezeli chcesz upewnic sie do rzeczowosci moich wypowiedzi zajrzyj na stronke mojej firmy:

http://www.cbserwis.republika.pl/ - dawno nie aktualizowana stronka ale jest ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uniden wchodzi bez problemu i jest calkowicie niewidoczny dla takich ktorzy moga go szukac:)))))

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Uniden wchodzi bez problemu i jest calkowicie niewidoczny dla takich ktorzy moga go szukac:)))))

No tak Uniden wchodzi superowo. Montujecie go na dołaczonym uchwycie czy jak? i skąd tam można zasilanie pociągnąć? Bo antene to myślę przeciągnąć do badażnika - chyba podłogą raczej, nie? Aha! i macie do tego jakiś fajny patent na zamocowanie gruchy?

Opublikowano

Ja kupiłem taniego Sunkera z anteną hustler IC100 i jak na razie jestem zadowolony, fajnie zbiera, dobrze nadaje i bardzo dobry głośnik ma, ogólnie fajny zestaw za bardzo malutką kasę czyli do 300 zł. :wink:

Opublikowano

Śmigam na zestawie Uniden 520 i President Florida. Radia nie muszę chwalić, chyba w tej cenie nie ma nic lepszego na naszym rynku. Co do anteny, to jej długość (45cm) i super magnes sprawiają, że jakoś przy 180-190 antena mi nie spada... :cool:

Radyjko mam zamontowane tak jak Murzyn. Jest ok.

Polecam zestaw dla tych, którzy chcą mieć bdobrej jakości informację z danego odcinka drogi i nie chcę łapać zbędnych śmieci. :smiley:

:audi: