Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upgrade systemu PDC (Parktronic) - czujniki z przodu oraz zdalne załączanie w A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy moduł haka z b7 z końcówką A da się podłączyć z modułem pdc z b6 z końcówką A?

Opublikowano

Witam czy moduł haka z b7 z końcówką A da się podłączyć z modułem pdc z b6 z końcówką A?

A po co chcesz łączyć te moduły? No chyba że chodzi Ci o to czy można podłączyć CAN do modułu haka z modułu PDC?

Opublikowano

Na stronie 13 jest napisane że montując moduł z b6 trzeba dodać 3 przewody dodatkowo haka albo cos źle zrozumiałem

Opublikowano

Na stronie 13 jest napisane że montując moduł z b6 trzeba dodać 3 przewody dodatkowo haka albo cos źle zrozumiałem

Możesz podłączyć przewody z sterownika haka do PDC albo odwrotnie, zalezy co masz w aucie a co dokladasz. Jak nie masz nic to ciagniesz przewody do przodu auta i też będzie ok. Po prostu niektóre przewody można połączyć z jednego modułu do drugiego aby ułatwic sobie montaż.

Opublikowano

Mam moduł haka b7 a chcę podpiąć pdc przód i tył na sterowniku b6

Opublikowano

Witam mam pdc przód i tył chyba ori lecz przy wstecznym zaczyna piszczeć lecz jak sie cofa i jest sie blisko nic " nie gada " próbowałem wejść przez VCDS i nie da sie odczytac w Parkt Assist i nie da sie wejść i sprawdzić jaki moduł jest włożony, za słaby VCDS czy jakiś inny problem ?

VCDS 11.11 jak sie nie myle jak sprawdzić jakieś sugestie? pozdro .

Oryginalne PDC, czy dokładane?

Opublikowano

Witam mam pdc przód i tył chyba ori lecz przy wstecznym zaczyna piszczeć lecz jak sie cofa i jest sie blisko nic " nie gada " próbowałem wejść przez VCDS i nie da sie odczytac w Parkt Assist i nie da sie wejść i sprawdzić jaki moduł jest włożony, za słaby VCDS czy jakiś inny problem ?

VCDS 11.11 jak sie nie myle jak sprawdzić jakieś sugestie? pozdro .

Oryginalne PDC, czy dokładane?

Jak to poznać? :-) Raczej ori bo przycisk od pdc przód jest powycierany

Opublikowano

Chodziło mi o to, że może ktoś dokładał i zapomniał o podpięciu k-line, ale wygląda to na fabrykę. Czy Twoim kablem możesz się z innymi modułami połączyć?

Opublikowano

Można w inne wejść w B8 wszystko hulało na nim, jutro podeśle foto a może się uda w końcu.

Opublikowano

spróbuj połączyć się przy użyciu VAG 3.11 i kabla kkl.

Opublikowano

Witam,

Posiadam instalację pod 8 kanałów. Znalazłem zderzak w kolorze pod PDC z przodu, ale do wersji na 4 kanały. Czy jest możliwe wywiercenie otworów pod dodatkowe dwa czujniki z przodu ? Czy są zaznaczone otwory w zderzaku ? Czy z takim nawiercanymi otworami czujniki działają prawidłowo ? Dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Chyba coś źle rozumiesz. 8 kanałów oznacza 4 czujniki z przodu i 4 z tyłu.

Opublikowano

73jgZMD.jpg

Który VCDS by podszedł ?

Opublikowano

A z innymi modułami się łączysz?

Opublikowano

Czy ktoś wie czy sterownik o numerze 8E0919283E jest 8 kanałowy? Czy obsługuje PDC przód + tył?

Opublikowano

Panowie

zbieram graty do złożenia PDC do b6 na przód i tył i brakuje mi instalacji która idzie od tyłu do przodu.Wiecie jaki jest numer ori.takiego adaptera?

Opublikowano

Jak przez przypadek pierwszą stronę klikniesz to parę zagadek się wyjaśni, jaki moduł i ogólnie jakie części . A wiązke sam robisz, kupujesz kable, taśmę, piny i do dzieła

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy ktoś wie czy sterownik o numerze 8E0919283E jest 8 kanałowy? Czy obsługuje PDC przód + tył?

Tak obsługuje przod i tył :wink:

Opublikowano

Chcę się upewnić czy ten adapter będzie pasował do b6 bo chcę kupić ori. 8E1 971 065 C - wiązka elektryczna (adapter)

Edytowane przez aker

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Potrzebuje się dowiedzieć dwóch rzeczy a mianowicie:

1. Czy sterownik PDC 8E0919283 z a6 c5 bedzie pasował do audi a4 b7 czy lepiej kupić 8E0919283E

2. Chce kupić moduł 8 kanałowy ale podpiąć tylko sam tył (przód może w przyszłośći) stąd pytanie czy na 8 kanałowym module będzie chodził sam tył bez żadnych problemów, błędów?

Pozdrawiam

Michał