kadafi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 koledzy mam pytanko mam spoiler s-line na tylnia klape"sedan" na jaki klej mam to przykleic?zwyklym silikonem(bezbarwnym),czy moze klejem do szyb samochodowych :gwizdanie: moze ktos juz cos takiego robil u siebie z gory wielkie dzieki za pomoc
ykk Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Klejem do szyb.. Ale nie licz pozniej ze go zdejmiesz.. Takze to musi byc meska decyzja hehehe..
kadafi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 a silikon nie bedzie mocniejszy? musze sie przyznac ze juz probowalem go przykleij na "czarny"klej do szyb,i nie trzyma normalnie mi odpadl moze przez to ze na dworze bylo zimno a pozniej to juz tylko temperatury minusowe moze sporobuje jak zrobi sie cieplej czy jak proponujecie?
kadafi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 no coz wiec sprobuje jeszcze raz jak pogoda sie poprawi i bedzie cieplej moze wtedy sie uda ;(
Kazik123 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 kolego tylko weź męski trunek( dykte) aby odtłuścić klapę, aby ci po takim wstępie lotka nie latała zapodaj taśmę dwustronna 3M i klej wskazane temp dodatnie :>
wuju Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 gdzie i za ile można kupić klej do szyb? bo i mnie to czeka jak sie ciepło zrobi
Cuber Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 gdzie i za ile można kupić klej do szyb? bo i mnie to czeka jak sie ciepło zrobi np. http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=klej+do+szyb
wuju Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 trzeba na całej długości tym klejem? czy wystarczy w kilku miejscach a resztę taśma dwustronną zeby nie odpadło jak koledze :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Taśma dwustronna + klej to dobre rozwiązanie. Tym sposobem mam założony swój daszek - trzyma się dobrze i nie hałasuje
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Taśma dwustronna plis klej do szyb i sam diabeł tego nie wyrwie
spiidy Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i daj fotke jak przykleisz, jak to wyszlo;d
OLO_GDA Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Taśma dwustronna plis klej do szyb i sam diabeł tego nie wyrwie tasma dwutronna nie oznacza tylko tego co znasz ze sklepu papierniczego. sa tasmy montazowe (tak jak kolega napisal warto rpzejrzec oferte 3M) ktore trzymaja lepiej niz nie jeden klej, a maja ta zalete ze odpowiednio potraktowane daja sznase odwrotu od klejenia...
Pawlo 2004 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Taśma dwustronna plis klej do szyb i sam diabeł tego nie wyrwie tasma dwutronna nie oznacza tylko tego co znasz ze sklepu papierniczego. sa tasmy montazowe (tak jak kolega napisal warto rpzejrzec oferte 3M) ktore trzymaja lepiej niz nie jeden klej, a maja ta zalete ze odpowiednio potraktowane daja sznase odwrotu od klejenia... OLO_GDA mam na myśli tylko taśme 3M a nie te ze stacji benzynowej za 2,20zł Te ze sklepu papierniczego nadaja sie na przyklejenie papieru na tablice rejestracyjna z napisem "Młoda para" chociaż jak brat sie żenił to i tak ją wspomogłem taśmą 3M bo tamta ori która już była na tej kartce nie dawała rady
Rekomendowane odpowiedzi