JUZIU Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 witam NIedawno podnosłem moc swojej a4 przez chipa i wszystko jest super ale jak wiadomo zawsze jest mało wiec mam pytanie i prośbe o doradzenie na jaką pompe paliwa mam wymienić i jakie wtryski ponieważ jak widać na załączonym zdjęciu moc przy 5000rpm nage spada ponieważ za mało wydajna jest pompa paliwa i wtryski więc przosz o doradzenie jaki sprzęt będzie dobry
szogun0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Załóż najpierw większe turbo. Bo tak, to szkoda zachodu.
Buba Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 zalezy w jaka moc celujesz i ile masz na to kasy bo od tego trzeba zaczac myslec
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 witam NIedawno podnosłem moc swojej a4 przez chipa i wszystko jest super ale jak wiadomo zawsze jest mało wiec mam pytanie i prośbe o doradzenie na jaką pompe paliwa mam wymienić i jakie wtryski ponieważ jak widać na załączonym zdjęciu moc przy 5000rpm nage spada ponieważ za mało wydajna jest pompa paliwa i wtryski więc przosz o doradzenie jaki sprzęt będzie dobry skąd masz pewnośc ze jest to wina wtrysków i pompy paliwa??? śprawdzałes cisnienie na listwie???? tymi wtryskami które masz możesz spokojnie podlewac ogródek :polew: :polew: mogą spokojnie znieśc 220kM zacznij od wiekszej turbiny np: K04, bo ta która masz prawdopodobnie już dogorywa no i nie zapomnij o wydajniejszym intercoolerze
JUZIU Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 moc jaka mnie interesuje to około 220km a co do PLN to nie najtańszym kosztem napewno :gwizdanie: nie sprawdzałem ciśnienia na listwie ale tak mi powiedzieli jak chipowałem, powiedzieli ze turbo jest w dobrym stanie i juz nie chciał dalej zwiększac turbo bo niby pompa nie dawała rady a teraz jest ustawione na 1.3bara [mod]poruszasz temat,który pojawia sie często na Forum-poszukaj troszkę[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi