Młody Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam bawił się ktoś w wymianę deski w B6 lub B7 ? może ma ktoś jakieś fotki linki ? Za wszelkie info. z góry wielkie dzięki
MARKOB4 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja kolego robiłem przekładkę to po wymianie wnętrza z b7 nie pasowało mi aby mocowanie poduszki pasażera ale troszke pokombinowałem i działa a deska jest zamontowana bardzo prosto odkrecasz listwy ozdobne pózniej obudowe pod nogami i schowek i lecisz ze sróbkami od deski najlepiej by było jeszcze kierownice wypiac jak cos pisz pozdro
Młody Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja kolego robiłem przekładkę to po wymianie wnętrza z b7 nie pasowało mi aby mocowanie poduszki pasażera ale troszke pokombinowałem i działa a deska jest zamontowana bardzo prosto odkrecasz listwy ozdobne pózniej obudowe pod nogami i schowek i lecisz ze sróbkami od deski najlepiej by było jeszcze kierownice wypiac jak cos pisz pozdro Czyli z B7 nie podchodzi do B6 ? co jest z tym mocowaniem poduszki jest inne ?
Pawlo 2004 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Gdzies juz było o tym pisane, deska podchodzi tylko trzeba wyciąć jakiś plastik bo w B6 jest inna poduszka troszke ale wszystko idzie bez problemu przerobić.
MARKOB4 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja kolego rozwierciłem otwory przy mocowaniu poduszki zrobiłem jajowate no i załozyłem dodatkowo podkładki aby była wieksza powierzchnia trzymania i po bólu:)
Młody Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 A co myślisz o deskach po regeneracji ?
MARKOB4 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja niewidziałem deski po regeneracji tak ze nie mogę sie wypowiedzieć na ten temat liczę na kogoś kto cos takiego widział lub robi:)
Młody Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Tu jest taka po regeneracji http://moto.allegro.pl/item886657143_deska_rozdzielcza_konsola_audi_a4_01_07_krakow.html cena w porównaniu do innych super a ja chcę tylko zmienić u siebie na czarną a mam szarą
MARKOB4 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 wyglada bardzo ładnie jak by ten gość z aukcji więcej zdj mógł wysłać to wiesz można by zobaczyć czy da sie cos zauważyć czy jest jak oryginał i w całości ten sam odcień i nie ma żadnych wzniesień i dolin:)
Młody Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 wyglada bardzo ładnie jak by ten gość z aukcji więcej zdj mógł wysłać to wiesz można by zobaczyć czy da sie cos zauważyć czy jest jak oryginał i w całości ten sam odcień i nie ma żadnych wzniesień i dolin:) Hmm racja do kraka mam blisko podjadę zobaczyć
MARKOB4 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 o no i ocenisz i opisz na forum co i jak Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi